Esialgu kohe pärast mängu öösel kella 2 paiku startima pidanud lend tühistati hetkel, kui koondis koos ajakirjanike, sponsorite ja fännidega oli teel hotellist lennujaama. Kogu seltskond naases linna ning majutati veel üheks ööks koondise peatuspaigaks olnud Expo Congress hotelli, kust uuesti lennujaama sõideti pärast hommikusööki, ennelõunal.

Tšarerlennu uueks orienteeruvaks väljumisajaks teatati Eesti aja järgi 19.00. Lennuk ise startis Tallinna poole pooltühjana siiski tund aega varem. Mängijad olid teele saadetud juba lõunal läbi Helsingi, kust nad Eestisse saabusid laevaga 18-19 paiku. Osa Tallinnast väljudes pardal olnud seltskonnast, nende seas ka alaliidu juhatuse liikmed ja sponsorid, pandi Kopenhaageni ja Brüsseli lendude peale, kust koju jõutakse täna hilisõhtuks.

Estonian Air väljastas täna pressiteate, kus nimetati hilinemise põhjuseks lennuki tagumise ukse slaidi riket. "Praeguse info kohaselt stardib lennuk Budapestist kell 18 kohaliku aja järgi, kui hooldustehnikud on slaidi kokku pannud ja lennuki üle kontrollinud. Slaidi avanemise põhjuse saame selgitada siis, kui lennuk on Tallinnas hooldustehnikute poolt põhjalikult üle vaadatud. Estonian Air palub reisijatelt vabandust võimalike ebamugavuste pärast," seisis teates.

Lennujaamas viis tundi ootama pidanud reisijatele väljastati toitlustusvautšerid ning reisijate ees vabandas hilinemise eest tagasiteel korduvalt ka lennuki kapten ja personal.

Eesti koondis kaotas teisipäeval 2014. aasta MM-valikturniiri kohtumise võõrsil Ungarile tulemusega 1:5.