Infoneti võidupunktid ei tulnud aga sugugi kergelt. Kuigi Sergei Mošnikov viis juba 17. minutil Paide kaitsja Timo Lombi rasvase eksimuse järel kodumeeskonna ette, suutis Paide pooletunnise mängu järel Joosep Juha tabamusest viigistada.

Tükk aega 1:1 viigiseisul kulgenud kohtumisse tõi murrangu Infoneti peatreener Aleksandr Puštov, kui tõi vahetusest väljakule kerge hüppeliigesetrauma tõttu esiti pingile jäänud Dmitri Kruglovi ning Jevgeni Harini. Just needsamad mehed kombineerisid 62. minutil ka ülilolulise võiduvärava - Kruglovi tsenderdusest pani palli võrku Harin, kes oli sealjuures vahetusest sekkunud vaid kümmekond sekundit varem!

Väga võitluslikuks ning närviliseks kiskunud mängus vormistas lõppseisu 3:1 lõpuminutitel Sergei Tumasjan imeilusa kauglöögiga.

Infonetil on enne viimast vooru, kus mängitakse võõrsil Nõmme Kaljuga, 77 punkti. Mängu vähem pidanud Tallinna Levadial, FC Floral ja Kaljul on kõigil võrdselt 72 punkti (Tabeliseis). Klubi ajaloo esimene medal on sealjuures Infonetil juba kindel, kuna kolmikust Kalju-Flora-Levadia ei saa kõik kolm infonetlasi hooaja lõpuks edestada.

Homme mängib Levadia võõrsil Rakvere Tarvaga, Flora kodus Sillamäe Kaleviga ja Kalju Tartus kohaliku Tammekaga.

Viimases voorus, mis peetakse 5. novembril, on kaks põnevuskohtumist, sest lisaks Kalju-Infonet vastasseisule kohtuvad omavahel ka Levadia ja Flora.