Kohtumine kahe tiitlipretendendi vahel algas Flora pallivaldamise tähe all, kuid suuremaid võimalusi A. Le Coq Arenale kogunenud 694-pealine publik esialgu ei näinud.

Esimene tõeliselt pöördeline sündmus juhtus pooltunni möödudes, kui Flora poolkaitsja Mihkel Ainsalu palli päästma minnes lohakalt Jorge Rodriguesele sisse sõitis ning vea eest otse punase teenis. Flora end aga sellest heidutada ei lasknud ja pärast paariminutilist kogumist jätkus kodumeeskonna väravajaht.

Ka teisel poolajal kümne mehega üheteistkümne vastu võidelnud Flora alla ei andnud ja teravamad võimalused kukkusid just neile. Ehk parima šansi luhtas 70. minutil grusiin Zakaria Beglarišvili, kes värava ees Maksim Gussevi oivalisele söödule korralikult jalga vahele panna ei suutnud. Kolm minutit hiljem pääses palli peaga suunama tipuründaja Albert Prosa, kuid temagi üritus lendas napilt Vitali Teleši valvatavast väravast mööda.

Lõpu lähenedes aktiveerus pisut ka Kalju ründemäng, kuid Richard Alandit Flora väravasuul suuremale tõrjetööle ei sunnitud ja nii lepitigi rahvusstadionil väravateta viiki.

Kalju loovutas seeläbi ka liidrikoha, olles nüüd 13 mängust kogutud 30 silmaga teisel positsioonil. Liider Levadiast lahutab neid üks punkt. Valitsev meister Flora leiab end aga 21 punktiga neljandalt tabelirealt, kolmandal kohast paiknevast Infonetist jäädakse maha kuue silmaga.

Norbert Hurda mängujärgne intervjuu:

Ats Purje intervjuu: