Prosa oli neljapäeval toimunud treeningul kohal enne kõiki teisi ning tegi palliga harjutusi juba tükk aega enne seda, kui infonetlased riietusruumist välja tulid. "Tulin esimest korda siia trenni. Paar nädalat veel valmistun, äkki pääsen koondisesse. Vaatame," sõnas Prosa Delfile.

Suvel FC Florast Soome siirdunud Prosa sõnul ta hoolimata Soome liiga lõppemisest veel puhkama ei kiirusta. "Puhkus tuleb novembri lõpus. Praegu hoian ennast heas vormis."

Soome Veikkausliigas sai Prosa kirja kümme mängu ja kaks väravat. "Minu jaoks oli hea kogemus - liigatase on seal kõrgem. See aeg oli kvaliteetne ja eks näis, mis edasi saab."

Uueks aastaks loodab 26-aastane ründaja leida aga uue klubi. "Ma ei tahtnud sinna rohkem jääda. Pigem oli see kahekuuline seiklus - mul oli endale kiiresti vaja klubi leida ja nad tulid mulle vastu. Praegu olen ilma lepinguta."

Selle aasta alguses ka Eesti koondises oma väravaarve avanud mehe sõnul otsib ta Rovaniemist midagi enamat. "See oli hea klubi, midagi halba ei saa öelda, aga pole päris see koht, mida ma pärast Florat otsin. Ma arvan, et ma saaks endale midagi veel kvaliteetsemat leida. Tahaks ikka veel kõrgemale."

Prosa sõnul on tal laual pakkumisi muuseas ka teistelt Soome klubidelt. "Mõned ikka on, aga jalgpallis ei tea kunagi - enne kui sa lepingule alla ei kirjuta, siis ei ole midagi kindlat."