Levadiale tõi võidu Juri Tkatšuk, kes saatis 87. minutil palli väravasse karistuslöögist.

Levadia alustas kohtumist aktiivsemalt ja tekitas ridamisi häid väravavõimalusi, kuid 34. minutil oli Flora see, kes juhtima asus. Levadia pallikaotuse järel Flora väljakupoolel mängiti kolme-nelja sööduga pall kiiresti Mark Anders Lepikule, kes teisel pool Igor Dudarevi jõuga üle mängis ja võrku sahistas.

Juba kuus minutit hiljem sai Mait Toomi lahtilöögi järel jämeda eksimusega hakkama suvel Nõmme Kaljust Florasse siirdunud keskkaitsja Henrik Pürg, kelle kohmaka pallikäsitluse karistas ära kamerunlane Marcelin Gando. Viimase resultatiivsest söödust toimetas karistusala keskelt palli väravasse Roman Debelko.

Kuni Levadia võiduväravani kuulus teise poolaja ohtlikuim moment Florale, kui 51. minuti karistuslöögi järel lõi Lepik palli peaga latti. Tagasi põrkunud pallile libises järgi Rauno Alliku, kuid Sergei Lepmets püüdis mänguvahendi täpselt väravajoonel.

Levadia peatreener Aleksandar Rogic: "Ütlesin mängijatele, et olen nende üle täna väga uhke, sest nad mängisid täpselt nii, nagu ühte derbit tuleks mängida - iseloomuga. Nad järgisid strateegiat - vahel edukamalt, vahel vähem -, aga me tegime väga hea mängu ja arvan, et olime võitu väärt. Meil oli selleks mänguks taktikaliselt väga lihtne valmistuda. Pidime tegema kõik vastupidiselt eelmisele 0:3 kaotatud mängule."

Flora peatreener Jürgen Henn: "Oli võrdselt kinnine mäng. Levadia võttis eelmisest mängust õppust ega mänginud nii julgelt ja ründavalt, mis tähendas, et nemad ei olnud nii ohtlikud ja meie ei saanud vastu ohtlikud olla. Ehitasime endale rumala (viigi)värava, mis oli võibolla Pürgi kooliraha siia meeskonda sulandumisel. Karistuslöök oli hästi löödud. Sellele eelnenud viga oli 50-50. Neljas kohtunik ütles, et tema poleks viga andnud."

Henni sõnelus fännidega

Lõpuvile kõlades tekkis Flora fännidel konflikt oma väravavahi Mait Toomiga, mida tõttas klaarima peatreener Jürgen Henn isiklikult. Sõnasõda oli tuline ja emotsionaalne, kuid milliseid mõtteid täpsemalt vahetati, ei tahtnud Henn avaldada.

"Nägin, et neil oli mingi sõnelus Maiduga. Läksin fännide käest küsima ja proovisin neid rahustada. Kuna ma pole Maiduga veel rääkinud, ei oska täpsemalt kommenteerida. Tundus, et mingi sõnasõda seal oli," rääkis Henn.