Külaliste võiduvärava lõi Said Atie kohtumise esimesel üleminutil, saates palli Roman Smiško selja taha viimasega kiirrünnaku lõpus silmitsi jäädes.

Mäng Sportland Arenal võttis huvitava pöörde juba teisel minutil, kui Roman Smiško Artur Pika tagasi söödetud palli käega mängis ja Paidele karistusalast trahvilöök määrati. Sellele järgnes kaks nurgalööki, millest väravat siiski ei sündinud. Kokku lõi Levadia 6 nurgalööki Paide 4 vastu.

Levadia üks parimaid võimalusi tekkis 24. minutil Ingemar Teeveril, kelle poolkäärlöögist pall väravavahi ja lati vahel pendeldas. Viis minutit hiljem põrutas koondisega Artjom Artjunin 30 meetrilt karistuslöögi kõrgelt üle aia mööda sõitnud Elroni rongi suunas.

32. minutil pääses Teever peaga värava all löögile, aga õigel ajal õiges kohas oli ka Paide kaitsja pea, mis palli joonelt puhtaks lõi. 37. minutil oli Paidel avaväravale lähedal nigeerlane Jasper, kes 17 meetrilt otse õhust mänguvahendi ülinapilt üle väravalati saatis. 42. minutil ei suutnud Teever kiirrünnakul väravavaht Mart-Mattis Niinepuuga silmitsi jäädes palli temast mööda suunata ning poolaja viimasel minutil tõrjus Niinepuu Artjunini 18 meetri karistuslöögi posti, kust see veel teise posti poole tagasi põrkus ja lõpuks üle otsajoone veeres.

Teine poolaeg oli võimalustevaesem, kuid kulges selgemini Levadia domineerimisel. Marko Kristal üritas 59. minutil leeduka Arsenij Buinckij Vladislav Ivanovi vastu välja vahetades ründesse teravust tuua ning 76. minutil tegi Igor Subbotin ruumi Artur Rättelile. 77. minutil pääses Ivanov ka värava ees löögile, kuid Niinepuu oli taas oma ülesannete kõrgusel. Sellele järgnenud nurgalöögi olukorras jäi Ivanovi löögile ette postis seisnud Paide poolkaitsja Ervin Kõll.

Levadia otsis viimasel kümnel minutil korduvalt võimalusi läbi egiptlase Omar El Husseiny tsenderduste ja avaldas mullusele Premium liiga viiendale meeskonnale meeletult survet, kuid esimesel üleminutil oli hoopis Paide leegionär Said Atié see, kes talle teisel poolajal avanenud ainsa võimaluse külmavereliselt ära realiseeris.

Selgelt viigi peale orienteeritud Paide sai avamängust hoopis üllatusvõidu. "Eesmärk oli viik, võit oli boonus," ütles Niinepuu ETV otse-eetris.