Kuna päeva alustuseks alistas tabeliliider FC Flora 1:0 Viljandi Tuleviku, oli teada, et Levadia kaotuse korral käriseks vahe kahe esimese vahel juba kuue punkti peale.

Duell ise algas Marko Kristali hoolealuste jaoks ikkagi positiivselt, kui vahetult enne poolajavilet saatis palli võrku Ilja Antonov. Ka teist poolaega alustas kodumeeskond teravamalt, aga mängu kulgedes tuli aina enam mängu Kalju, kes 77. minutil oivalise võimaluse viigistamiseks teenis.

Nimelt võitles Levadia trahvikastis penalti välja vahetusest sekkunud Tarmo Neemelo, misjärel Artjom Artjunin ka teise kollasega platsilt ära saadeti. Teenitud 11-meetri trahvilööki läks realiseerima Hidetoshi Wakui, kes nahkkera ka kindlalt võrku veeretas.

Tarmo Neemelo suured teod penalti teenimisega aga ei piirdunud - tosin minutit hiljem saatis pikakasvuline ründaja väravasse Reginaldi oivalsie söödu ning Kalju 2:1 juhtseis oli fakt! Sellel seisul ka mäng lõppes.

Värskelt peatreenerit vahetanud Nõmme klubile oli võit seda magusam, et viimasest kaheksast mängust olid nad teeninud vaid neli viiki. Tänasega teeniti aga üle pooleteise kuu taas kolm punkti.

Premium liiga esikolmik on viis vooru enne hooaja lõppu järgnev - Flora (71 punkti), Levadia (66), Kalju (60).

Premium liiga 31. vooru lõpetab kell 19.00 algav Narva Transi ja Pärnu Linnameeskonna mäng.