33-aastane Rähn viibib viimastel päevadel Levadia treeningutel ning kummagi osapoole sõnul ei ole tegemist pelgalt kogenud, ent klubita pallurile harjutamisvõimaluse pakkumisega. Seda enam, et kahel viimasel hooajal mängis Rähn FC Floras.

„Floras enam palgaraha ei jätkunud nii palju ja Levadiast oli huvi olemas. Teen trenni, vaatame jooksvalt edasi. Mängida kindlasti veel tahaks,“ sõnas Rähn, ent lisas, et konkreetseid lepingurääkimisi pole veel peetud.

„Ei, ta ei ole meie juures lihtsalt niisama. Tema vaatab ja meie vaatame. Väga konkreetseks pole me veel läinud,“ lisas Levadia peatreener Marko Kristal, kes lisas, et päris välistatud pole ka mullu Levadias mänginud Toni Tipurici naasmine. Ehkki äsja sõlmiti leping slovaki Ivan Pechaga, kinnitas Kristal, et kindlasti vajatakse keskkaitsesse veel üht täiendust.

Mõne aja eest Indoneesias lepinguta jäänud Rähn tõdes, et välismaa variantidele ülemäära ei mõtle: „Jutu tasandil on pidevalt midagi. Aga vanust on ka juba piisavalt ja ega need pakkumised nii ahvatlevad ka ole, et terve perega välismaale minna. Mulle on praegu oluline, et saaksin mängida.“

Levadia peab homme EJL halliturniiri raames kell 11.45 mängu Nõmme Kaljuga, muuhulgas on platsil ka Rähn.