Jalgpalliametnikud, kelle seas oli ka ekskoondislane Teet Allas ning meistriliiga kogemustega Martti Pukk ja Dmitri Skiperski, võtsid 40-minutilise mängu järel 5:3 võidu.

Mäng oli oluliselt tasavägisem kui varasematel aastatel, mil jalgpallipere eest on mänginud Indrek Zelinski, Martin Reim, Sergei Terehhov jt. Näiteks mullu võitis jalgpallipere 9:3.

Tänavu püüdsid ajakirjanikud vastased üle mängida võhmaga - kui Cosmose meeskond läks kahele 20-minutilisele poolajale vastu kolme viisiku ja veel kahe varumehega, siis jalgpalliperel oli vastu panna vaid kaks viisikut.

Jalgpallipere eest lõi eile neli väravat Juss Tamming, ühe lisas Pukk. Cosmose eest lõid kolm väravat Soccerneti ajakirjanikud Rasmus Raidla (2) ja Sven Sarapuu.

Koosseisud

Jalgpallipere: Allan Soomets, Teet Allas, Sander Jürjens, Juss Tamming, Theimo Tülp, Katrin Kaarna, Mariliis Limbak, Martti Pukk, Targo Kaldoja, Dmitri Skiperski, Raimo Nõu.

FC Cosmos: Ott Järvela, Rasmus Raidla, Kasper Elissaar, Sven Sarapuu, Kristjan-Jaak Kangur, Toomas Vara, Angelo Palmeri, Andres Vaher, Risto Berendson, Madis Kalvet, Kaarel Täll, Karl-Anton Rinaldo, Raul Ojassaar, Gunnar Leheste, Kristjan Roos, Kristjan Remmelkoor, Otto Oliver Olgo, Steiv Silm.