Sel hooajal tiitlikaitsja eest neli väravat löönud 21-aastane Rättel vigastas esmaspäevases Premium liiga kohtumises FC Infonetiga tõsiselt põlve külgsidemeid ning jääb klubi hinnangul jalgpalliväljakult eemale viieks kuuks. Täpsemalt saab vigastuspausi pikkust määrata pärast esmaspäevast lõikust.

Saatuse irooniana juhtus trauma just samal päeva, kui peatreener Magnus Pehrsson avalikustas koondisekandidaatide nimekirja 26. mai Gibraltari mänguks.

"Kõige naljakam selle loo juures on see, et vigastus juhtus mul minut enne poolajavilet. Ma polnud tollel päeval enne mängu uudiseid lugenud ning keegi polnud mulle ka midagi öelnud – alles platsilt poolajal ära kõndides sain klubi tegevjuhilt Theimo Tülbilt teada, et mind oli koondisesse kutsutud," rääkis Rättel Delfile ja Eesti Päevalehele. "Seejärel vigastuse kohta neid halbu uudiseid kuulda... no ega see tõesti kõige positiivsem hetk ei olnud."

Rättel ei lase siiski pead norgu – kui kutse üks kord saabus, võib see tulevikus veelgi juhtuda. "Kui vaadata statistiliselt, siis ega ma sel hooajal ei ole väga palju väravaid löönud, aga ju siis koondise treener midagi minu mängus ikkagi nägi. Loodame, et nii jätkub," ütles ta.