Nagu Delfi ja Eesti Päevaleht viimastel päevadel on kirjutanud, peab Flora läbirääkimisi endise Eesti koondise ja Flora juhendaja Arno Pijpersiga. Lähipäevil peaks hollandlane ka Eestisse saabuma, et arutlusi näost näkku jätkata.

Täna Lilleküla jalgpallihallis toimunud treeningult puudusid koondisega novembri lõpus Kariibi mere saarte turniiril käinud koondislased ehk Joonas Tamm, Brent Lepistu, Gert Kams ja Rauno Sappinen. Kohal oli aga välisklubi otsiv Nikita Baranov, kes end testimiste jaoks vormi püüab ajada.

Lahkumisele oli lähedal ka Sappinen, kuid klubi presidendi Pelle Pohlaku sõnul jätkab novembris Rootsi pronksiklubi Norrköpingi juures testimisel viibinud ründaja hetkeseisuga Floras. "Müügitingimused olid juba enne Sappineni sinna sõitmist kokku lepitud. Pärast katseaega oli neil ka huvi olemas, aga ametlikku ostusoovi ei ole meile tulnud. Ta alustab meiega koos ettevalmistust," selgitas Pohlak.

FC Flora koosseis hetkeseisuga:

Väravavahid Mait Toom, Richard Aland, Ingmar Paplavskis ja Magnus Karofeld, väljakumängijad Gert Kams, Joseph Saliste, Kevin Aloe, Madis Vihmann, Joonas Tamm, Marco Lukka, Jan Kokla, German Šlein, Brent Lepistu, Markus Poom, Zakaria Beglarišvili, Martin Miller, Mihkel Ainsalu, Henri Järvelaid, Herol Riiberg, Rauno Alliku, Maksim Gussev, Kaspar Paur, Rauno Sappinen, Erik Sorga ja Hannes Anier