Tegemist oli selle hooaja esimese mänguga, milles kohtusid eelmise hooaja esineliku meeskonnad.

Jätkuvalt pealtvaatajateta A. Le Coq Arenal pakuti esimestest minutitest peale lahtist ja võimalusterohket jalgpalli. Juba 4. minutil ragises Paide värava põiklatt, kuid Manucho peast sinna põrutatud pall maandus valel pool väravajoont ja skoori veel ei avatud.

Küll aga sai tabloo toimetaja tööd kuus minutit hiljem, kui Robert Kirss Bogdan Vaštšuki läbisöödust Paide puurivahi Mait Toomiga üks-ühele pääses ning palli tagumisse nurka suunas. 1:0!
Robert Kirsi 10. minuti värav.

Paidel tekkis esimene supervõimalus 34. minutil, kui Levadia väravavahi Artur Kotenkoga pääses vastamisi Kristofer Piht, kes aga Eesti liiga veterani üle mängida ei suutnud.

Poolaja viimasel kümnel minutil pääses Paide tänu Levadia kolmemehelisele kaitseliinile sarnastesse situatsioonidesse veel kahel korral - esmalt Kevin Kauber 38. minutil ja seejärel Piht uuesti 45. minutil -, kuid Kotenko kindel tegutsemine hoidis võõrustajate värava endiselt puhtana.

"Riietusruumiväravast" 2:0

Teise poolaja avavilest polnud möödas veel minutitki, kui Mark Oliver Roosnupp Paide väljakupoolel vasakult äärelt palli värava ette toimetas ja Robert Kirsiga duelli jäänud Martin Kase omaväravast Levadia 2:0 juhtima aitas.
Levadia mängijad peale 2:0 väravat.

58. minutil pidi Mait Toom väravast korjama palli, mille oli sinna põrutanud Dmitri Kruglovilt väravavahi kasti joonele söödu saanud Manucho.

79. minutil võttis Marko Lipp karistusalas penalti hinnaga maha Karl Mööli ning Siim Luts vähendas Paide kaotusseisu 1:3-le.

83. minutil oli õhus teinegi Paide värav, kui Kotenko tõrjus Andre Frolovi madala terava pealelöögi. Mängust võttis pinge lõplikult maha Kurglov 86. minutil otse karistuslöögist löödud väravaga.
Dmitri Kruglovi värav otse karistuslöögist.

Levadia on nelja vooru järel Premium liiga ainuliider 12 punktiga, Flora jääb neist maha kahe ja Nõmme Kalju kolme silmaga. Paide jätkab kuue punktiga viiendal kohal.