Võrdselt kulgenud mängu suutis Infotnet enda kasuks kallutada 77. minutil, kui karistuslöögi järgses saginas sai jala vahele Andrei Kalimullin.

FC Infonet teenis sellega magusa revanši Kalju üle. Samad meeskonnad olid vastamisi ka 25. aprillil, kui Hiiu kunstmurustaadionil võitis Kalju Hidetoshi Wakui väravast 1:0.

Alo Bärengrub : “Eks neil väheke õnne oli selle väravaga, et see just meie jaoks õnnetult rikošettist läks. Pusisime, mis me pusisime aga Infoneti väravat ei suutnud lahti muukida. Infonet mängis hästi – soovin neile õnne. Loodame, et nad suudavad ka teistele medalinõudlejatele nii vastu hakata. See oli meile teine järjestikune kaotus aga ma leian, et muretsemiseks pole põhjust. Uus ring hakkas ning kõik meeskonnad on avavoorust omad järeldused teinud. Meil ei ole kellegiga kerge ning peame igaks mänguks täielikult keskenduma. Tabel muutub aine põnevams ja raskemaks kõigile.

Trevor Elhi: “ Väga raske mäng. Hea meel on selle üle, et suutsime staadioni avada võiduga ja saime sellega fännidele heameelt pakkuda. Nüüd on neil põhjust tagasi tulla. Väga võrdne mäng, võib-olla oli meil vähe rohkem võimalusi ja õnneks suutsime ühe ära lüüa. Võidu üle on ainult hea meel ning siit on hea edasi minna.

Tabeliliidril Nõmme Kaljul on nüüd 11 mänguga 27 punkti. Lähim jälitaja FC Flora on 23 punktiga teine, kuid neil on varuks õhtune mäng Paide Linnameeskonnaga. Sillamäe Kalev on 22 punktiga kolmas. Järgnevad Infonet 21, Levadia 20, Viljandi 14, Trans 10, Tammeka 8, Pärnu 5 ja Paide 3 punkti.