Avamängus võõrsil napi 0:1 kaotuse saanud Kalju ülesandeks oli kordusmängus eelkõige oma värav puhas hoida - võõrsilväravate reegli tõttu tähendas üksainus türklaste Kadriorus löödud tabamus seda, et Kaljul oli automaatselt oma võimaluste elus hoidmiseks tarvis vähemalt kolme väravat.

Türklased saidki oma tahtmise lausa ootamatult kähku - juba neljandal mänguminutil suunas nende keskkaitsja Numan Cürüksu Osmanlispori esimese nurgalöögi peaga väravasse ning otsustas sellega sisuliselt selle mängupaari saatuse.

Kuigi nõmmekad näitasid kodumurul tunduvalt paremat mängupilti kui nädal tagasi Ankaras, olid hoopis türklased need, kes oma eduseisu suurendasid. 29. minutil jäeti karistusalas valveta Dzon Delarge, kes üks-ühele olukorras Vitali Teleši üle mängis ning palli võrku torkas.

Kalju jaoks jäi hoolimata allajäämisest tänavune eurohooaeg klubi ajaloo edukaimaks - varem polnud klubi kunagi ühel suvel eurosarjades kaht vastast alistanud. Avaringis oldi paremad Leedu klubist Trakai, teises ringis tehti kaks nädalat tagasi penaltiseerias tuul alla Iisraeli tipule Haifa Maccabi.