Eesti Meteoroloogia ja Hüdroloogia Instituut (EMHI) ennustab teisipäeva hommikuks ja päevaks vahelduva pilvisusega ilma, kohati vähest lörtsi, edelatuult 4-10 m/s ja õhutemperatuuri +1 kuni +3. Õhtutundidel temperatuur langeb, öösel on külmakraade kuni 3.

Portaali Ilm.ee andmetel on teisipäeva õhtul kell 21 Tallinnas oodata 1 kraad külma. Norra ilmaportaal Yr.no prognoosib teisipäeva hommikuks -5 kraadi, kuid lõunaks juba 2 kraadi sooja ning mängu ajaks 0 kraadi, kergeid sademeid on ette näha vaid teisipäeva pärastlõunaks, aga õhtu on ennustuste kohaselt kuiv ja küllaltki tuulevaikne.

Teatavasti sadas reedese Eesti - Uruguay mängu eel lund ja matši ajal oli 4 kuni 6 kraadi külma.

"Mõistlik on staadionile tulles end soojalt riidesse panna, tulla kohale piisava ajavaruga ja osta pilet eelmüügist," märkis Eesti Jalgpalli Liidu peasekretär Tõnu Sirel. "Kõik oma joogid ja termosed tuleb publikul koju jätta. Staadionil on võimalik sularaha eest osta nii jooke kui ka suupisted. Kuna tegemist on EM-valikmänguga, siis alkoholimüüki ei toimu. On positiivne, et erinevalt paljudest teistest staadionitest on A. Le Coq Arenal olemas pealtvaatajatele siseruumid, kuhu saab enne mängu ja vaheajal sooja minna."