"Loomulikult ei saa me minna väiksemate soovidega kui võidelda play-off koha eest. Mängud näitavad, kas me seda väärime ja sellisel tasemel oleme, et oma alagrupivastaseid võita. Selleks ei piisa kaitses istumisest ja 0:0 peale mängimisest. Peame võidupunkte võtma - see tähendab rohkem ründama ja mängu avama," sõnas Reim tänasel pressikonverentsil enne meeskonna treeningut A. Le Coq Arenal.

Samas nentis peatreener, et ettevalmistusperiood otsustavateks mängudeks on andnud soovida. Ehk mängud, mis on peetud pärast viimase MM-valiksarja, pole Reimile erilist muljet avaldanud. "Olen idealist ja tahan alati rohkem. Aastaplaan oli, et kõik mängijad oleks alati valikus, keda sa soovid ning et mängud sujuks paremini. Kui võtta nii, et eelmine aasta oli suhteliselt stabiilne ja korralik, siis sel aastal ei ole sammu edasi tulnud. Pigem on mängud konarlikult läinud - mõni paremini, mõni kehvemini," lausus Reim.

"Nüüd ongi aeg, kus tuleb kõik oma jõud ja oskused mängu panna ning näidata, et eelmise aasta kvaliteet pole kadunud, vaid iga mängija on midagi juurde pannud. Mängijatel peaks olema selle stiiliga rohkem kogemust, nad on teadlikumad ning loodetavasti on neil olnud lihtsam koondise juurde tulla kui mullu. Oleme saanud juurde mõne mängija, kes meie ringi laiendab ja on valmis ka homme põhikoosseisus väljakule minema. Selle üle võib rahul olla."

Ühtlasi teeb Reimile muret väravate realiseerimine. Pärast talvist Okeaania turneed, kus Sinisärgid lõid kolme mängu peale neli väravat, on järgnevas kuues kohtumises suudetud üks pall lüüa Maroko, teine Rootsi ja kaks Leedu selja taha. Okeaania turneele eelnesid 3:0 võit Malta üle ja 0:3 kaotus Soomelt. "Peame suutma oma värava puhtana hoida ja oma rünnakuteravust iga mänguga parandama. Sel aastal ei see kõige paremini õnnestunud, väravaid pole kaheksa kuuga palju tulnud. On viimane aeg seda parandana," jätkas Reim.

"Loomulikult peab meie tugevus olema võistkonnamäng, sest meil ei ole mängijaid, kes on nii maailmatipud, et võiksid üksi mänge ära teha. Meie võtmesõna peaks olema ühendada 11 meest ja varumehed ühtseks löögirusikaks. Veri ninast väljas ja iga sentimeetri pärast võitlemise mentaliteet peab olema näha nii treeneripingile kui ka rahvale tribüünile. Seda on paljudes mängudes olnud ning seda tuleb jätkata. Sealt edasi tulevad juba momendid, võimalused ja tulemused."

Eesti ja Kreeka kohtuvad Lilleküla staadionil homme kell 21.45. Järgmisel kolmapäeval mängitakse Turus Soomega.

Eesti eeldatav algkoosseis (5-4-1): Mihkel Aksalu; Artur Pikk; Karol Mets, Nikita Baranov, Joonas Tamm, Taijo Teniste; Henrik Ojamaa, Ilja Antonov, Artjom Dmitrijev, Sander Puri; Henri Anier.

Pressikonverents täispikkuses: