Ühe värava lõi Kaljul Tarmo Neemelo, kübaratrikiga sai hakkama Vladimir Voskoboinikov. Flora tabamused lõid seisuks 1:2, 2:3 ja 3:3 Sander van de Streek, Sander Post ja Albert Prosa.

Teises tänases kohtumises võitis Sillamäe Kalev Jevgeni Kabajevi kahest tabamusest FC Levadiat. Homme kohtuvad telemängus FC Infonet ja Paide Linnameeskond.

Kalju juhib ka liigatabelit 34 punktiga, sama palju punkte on ka Levadial. Floral on kirjas 28 silma, Sillamäel neljandana 21 punkti.

Kui Kalju ja Flora kohtuvad esikolmiku meeskondadest omavahel, siis Levadia mängib võõrsil Sillamäe Kaleviga. See mäng algab samuti kell 19.30.

Nõmme Kalju ja FC Flora treenerite arvamused eeldatava põnevusmängu eel (jalgpall.ee):

Kalju treener Fredo Getulio Aurelio: "15 päeva tagasi mängis Kalju karikafinaalis Flora vastu, mis polnud meie päev, kuid nüüd on uus mäng ning me ei soovi lasta Levadial tabelis edu kasvatada ning samuti ei soovi me ka Florat endale lähemale lasta. Kõik Kalju fännid peaks reedel meid toetamas olema!"

FC Flora peatreener Marko Lelov: "Mängijad tuleb treeningul ühe rusika alla saada ja mängupäeval samamoodi, siis on võimalik edu saavutada. Mis karikamängust kaasa võtta? Oleme Kaljut kaks korda võitnud ja see on päris hea. Iga võit annab enesekindlust juurde, kuigi ma arvan, et me ei peaks karikavõidu peale mõtlema. Nüüd on jälle uus mäng ja meile tuleb keskenduda uuesti, olla maksimaalselt valmis. Huvitav seis on, ma ei oska statistikat kokku võtta, aga võistkonnad, kes tahavad tiitlile mängida, neil pole kaks korda järjest kaotada lubatud. Sellest lähtuvalt on homme mõlemale päris otsustav mäng. Ma leian, et me ei tohi absoluutselt keskenduda tulemuse peale. Kõige tähtsam on keskenduda sooritusele. Kuidas suudad vastase mängu lõhkuda ja enda mängu peale suruda."