Rootslane Pehrsson teeb Eesti koondise tüüri juures debüüdi järgmise nädala kolmapäeval, kui Faros kohtutatakse maavõistluses Gibraltariga.

Lisaks varemteatatule - vigastuste süül on põhitegijatest audis Sergei Zenjov (selg, 3 nädalat), Aleksandr Dmitrijev (jalg, üks kuu), Martin Vunk (selg, 10-14 päeva) - lisandus eile ka halb uudis Henri Anieri kohta.

"Tal on ülekoormuse tõttu sääres põletik ning ta ei mängi ka sel nädalavahetusel Šotimaal Motherwelli eest. Kui arvestada ka, et meie kohtumine toimub kunstmurul, oli targem tal paraneda lasta," sõnas Pehrsson.

Uue näona kaasas ta koondisse Tallinna Levadia äärekaitsja Maksim Podholjuzini, kes "on olnud hooajaeelsetes kontrollmängudes hea ja väärib võimalust".

Mõeldes esmakohtumisele uute hoolealustega, lausus Pehrsson: "Olen elevil ja õnnelik, et saan lõpuks nendega näost näkku kohtuda. Alustame kuue kuu pikkust ehitusprotsessi - selle aja jooksul on tulemused tähtsad, aga mitte kõige tähtsamad. Loodan, et esimeseks valikmänguks Sloveeniaga on kõigil meeskonnas rollid selged."

Enda käekirja kohta ütles ta: "Väljaspool väljakut esitan väga professionaalseid nõudmisi. Mida soovin näha väljakul, tahan esimeses järjekorras öelda mängijatele endile, mitte jagada kõigiga. Meeskond saab palju infot mu nägemuse kohta meie stiilist, taktikast, rollidest ja muust sellisest. Loodetavasti nad mõistavad uusi nõudmisi."