Levadia võiduvärava lõi 62. minutil Ingemar Teever.

Flora jätkab 21 punktiga teisel kohal, Levadia jagab koos Sillamäe Kaleviga 16 silmaga kolmandat kohta. Täiseduga jätkav Nõmme Kalju, kes alistas täna Narva Transi 4:1, on 27 punktiga kindel liider.

Flora peatreener Norbert Hurt tunnistas kohtumise järel, et kahjuks mehed ei kestnud tervet mängu ära. "Teadsime, et vastane paneb teisel poolajal juurde, kahjuks vajusime siis veidi ära. Üritasime tempot kõrgeks ajada, selle tulemusel suutsime 45 minutit head jalgpalli näidata, paraku 90 minutit mehed ei kestnud. Teeverilt väga meisterlik värav. Järgmiseks mänguks suuri muudatusi pole plaanis teha. Loodan, et mehed taastuvad ja koguvad ennast. Meeskonnas on see jõud olemas, et vastu hakata," kommenteeris Hurt.

Levadia peatreener Marko Kristal oli võidu üle mõistagi õnnelik: "Esimene poolaeg jäime vähe hätta, teisel poolajal tegime kerged korrektiivid ja asjad hakkasid toimima. Värav oli ilus ja kolm punkti on käes. Eks kerge pingelangus on ikka, kui 3 punkti on käes, kuid kaua ei saa pinget langetada, uuel nädalal juba uus mäng."