Eesti klubide jaoks on päev varem mängupaika kohale sõitmine pigem haruldus, kuid homset mänguaega ning mängupaika silmas pidades on selline käik igati loogiline ja professionaalne. Nii saavad levadialased kolm tundi kauem magada kui nende libastumist lootvad florakad.

"Arvan, et peaksime selleks mänguks korralikult valmistuma. Tänane trenn on tehtud. Õhtul käime Narvas korra väljakult läbi," rääkis Levadia peatreener Marko Kristal reedel.

Flora loots Norbert Hurt ütles, et neilgi oli selline variant kaalumisel, kuid lõpuks otsustati siiski laupäevase väljumise kasuks.

Kes šampused võtab?

Viimase vooru eel, kus kõik kohtumised algavad kell 13, on lahtised kõik kolm medalikohta. Eeldusel, et Flora alistab Sillamäe, peab Levadia tiitli kindlustamiseks Trans kindlasti võitma. Kui Flora teeb oma töö ära, aga Levadia kaotab, lastakse saluuti ja tõstetakse karikas õhku hoopis Sillamäel. Kui Flora kaotab, riputatakse hõbemedalid Sillamäe pallurite kaela. Lisamäng Flora ja Levadia vahel tuleb siis, kui Narvas mängitakse viiki ja Flora võidab Sillamäed.

Medalit jahib ka Nõmme Kalju, kes peab pronksivõiduks alistama Tartu Tammeka ja lootma Sillamäe kaotusele.

Seda, kas Levadia ja Flora pakivad tiitlivõidu tähistamiseks bussidesse koos varustusega ka šampusepudelid, ei õnnestunud Delfil välja uurida. Kristal ütles, et Levadia ei paki, Hurt sellest ei hooli. "See ei ole minu jaoks tähtis. Minu jaoks on tähtis see, et me läheksime mängima tiitlivõidule ja kogu lugu," sõnas Flora juhendaja.