Kuigi pärast tänast jääb mängida veel kaks vooru, ulatas florakate lähim jälitaja Levadia neile täna tõelise kingituse, kui valitsev meister koduplatsil Pärnu Linnameeskonna vastu enamat 0:0 viigist ei suutnud.


See tähendas, et kui Norbert Hurda hoolealused täna Infoneti vastu kolm võidupunkti teenivad, oleks tiitel nende.


Oluline mäng liigatabeli esimese ja neljanda meeskonna vahel kulges kohe avavilest hoogsalt ja võimalusterohkelt. Esimese poolaja alguses oli pisut teravam kodumeeskond Infonet, kes korra palli karistuslöögist ka posti saatis. Kohtumise edenedes sai aina enam oma mängumootori toimima ka FC Flora ja 63. minutil tõi see ka tulemuse. Otsustava tabamuse algatas grusiin Zakaria Beglarišvili, kes kasti lähistelt väravale tulistas.


Infoneti puurilukk Mihhail Lavrentjev suutis selle ürituse veel tõrjuda, aga jätkuolukorras oli võimetu temagi, kui tagasipõrkunud palli Joseph Saliste mõnelt meetrilt võrku suskas - Flora oli 1:0 juhtima asunud ja valgetes särkides külaliste võidutants koos fännidega võis alata!


Kuigi viimase pooltunniga Infonet veel paaril korral Mait Toomi valvatavat väravat ohustas, jäi resultatiivsest tulemusest puudu kas kodumeeskonna endi ebatäpne tegutsemine või florakate ennastsalgav kaitsetöö.


Kuna väravaid sügisene Lasnamäe enam ei näinudki, said kõik Flora mängijad, treenerid ja fännid lõpuvile kõlades käed võidukalt taeva poole lüüa - klubi ajaloo 10. meistritiitel on tänasest fakt! Sellega tõusis Flora ka läbi aegade edukaimaks Eesti vutiklubiks - ükski teine meeskond pole varasemalt 10. liigatiitlini küündinud.



Tabeliseis pärast 34. vooru: 1. Flora 81 punkti, 2. Levadia 73 3. Nõmme Kalju 67, 4. Infonet 59 , 5. Sillamäe Kalev 53, 6. Narva Trans 49, 7. Paide Linnameeskond 27, 8. Pärnu Linnameeskond 26, 9. Tartu Tammeka 22, 10. Viljandi Tulevik 21.