Üllatuskülaline Kink mängis Lilleküla sisehallis peetud kohtumises Kalju eest kaasa terve teise poolaja.

"Hoian end Kalju trennides vormis juba teist nädalat, suured tänud neile selle võimaluse eest. Ka tänane mäng oli väga hea, sai liigutada," sõnas Eesti koondislane, kuid andis selgelt mõista, et kaugeleulatuvamaid järeldusi Kalju särgi kandmisest teha pole mõtet.

Küsimustele ta enda lepingulise olukorra kohta - paberite järgi peaks ta justkui olema Itaalia Serie B klubi Varese liige - ei soovinud Kink vastuseid anda.

"Ma tõesti ei taha praegu selle kohta midagi täpsustada. Ütlen midagi valesti ja pärast on jama," sõnas ta. "Seal on meil omad asjad. Loodan, et kõik saab selgeks juba paari nädalaga."

Kalju peatreener Igor Prins lausus Kingi kohta: "Ta on harjutanud meiega, on vist vaba mees, aga tahab selgelt jätkata välismaal ja ma ei arvesta temaga."

Levadia võiduvärava lõi pooltunni möödudes Aleksei Jahhimovitš. Eesti meister oli eelmisel nädalal testmisel viibinutest saatnud koju soomlase Albert Kuqi ja lätlase Ingus Šlampe, kuid egiptlane Omar El Mohamady sai ka Kalju vastu võimaluse end tõestada.

Kalju omakorda testis jätkuvalt poolkaitsjaid Reginald Mbu Alidori, Fabio Pratest ja Karl Mööli, loobutud on soomlasest Vili Roivanenist, kuid see-eest mängis avapoolajal Alo Bärengrubi kõrval keskkaitses veel mullu Levadiasse kuulunud Kaspar Kaldoja. Vasakkaitses tegutses uue näona prantslane Nicolas Galpin.

"Lepingut pole veel kellegagi neist," sõnas Prins.