Vigastuse tõttu ei saanud Kreeka koondisega liituda Bundesligas mängivad kaitsjad Panagiotis Retsos (Leverkuseni Bayer) ja Kyriakos Papadopoulus (Hamburger SV).

"Ütleksin, et oleme kokku saanud väga huvitava meeskonna. Eriti heas vormis on meie ründemängijad, kel läheb koduklubides hästi. Vigastusest on tagasi ka Petros Mantalos (Ateena AEK poolkaitsja), kes on meie võtmemängija olnud viimased poolteist aastat. Lazaros Christodoulopoulos (Olympiakose poolkaitsja) lööb klubis palju väravaid. Eelmisel hooajal tihti vigastustega kimpus olnud Kostas Mitroglou (Marseille' ründaja) on tagasi. Meil on rünnakul palju rohkem võimalusi kui varem, mistõttu loodan, et loome homme palju häid olukordi," rääkis sakslasest loots.

Skibbe tõdes, et kõik Eesti mängijad on talle hästi tuttavad eelmisest valiktsüklist, kui Kreekas mängiti 0:0 viiki ning Tallinnas kaotas Eesti 0:2. "Mõlemad olid peaaegu võrdsed mängud. Siin oli meil õnne, kuna suutsime väga vara värava lüüa. Teises mängus nii palju ei vedanud. Me ei leidnud väga kaitsvalt mänginud Eesti vastu rohtu. Kuid arvan, et Eesti tegi oma parimad mängud just MM-valiktsükli lõpu poole. Nad alustasid liiga ründavalt ning lasid endale palju väravaid lüüa, eriti mängudes Bosnia ja Belgiaga. Pärast oli mängupilt palju parem," lausus Skibbe.

Kreeklaste juhendaja tõdes, et nende ainus eesmärk on Rahvuste liiga alagrupp võita, EM-finaalturniirile kvalifitseeruda ja tõusta kõrgemasse divisjoni.

"Sellise turniiri loomine on väga hea mõte. Enam ei ole nii palju sõprusmänge, vaid kõik on võitlusmatšid, kus vastamisi lähevad peaaegu samal tasemel meeskonnad. Väga huvitav kontseptsioon - võid tõusta üles või langeda alla, võitjal on võimalus pääseda EM-ile. See on väga huvitav turniir. Üritame anda endast parima," lausus ta.

Sellegipoolest ei tahtnud Skibbe oma meeskonda selles alagrupis favoriidiks nimetada: "Nagu juba ütlesin, oleme Eestiga alles hiljuti kohtunud, teinud ühe viigi ja saanud ühe võidu. Kuid samuti kohtusime me eelmises EM-valiktsüklis Soome ja Ungariga. Kaotasime neile mõlemale ja lõpetasime tabeli põhjas. Ma ei taha öelda, et me oleme favoriidid, küll aga oleme konkurentsivõimelised. Meil on head mängijad ja me tahaksime tõusta B-tasandile, aga ei tunne ennast favoriitidena."