Selgelt domineerivam pool oli avapoolajal Flora, kellel pääsesid ohtlikult pealelöökidele Frank Liivak, Henrik Pürg, Märten Kuusk ja Martin Miller (lõi posti). Kalju parim võimalus oli 34. minuti karistuslöök trahvikasti vahetust lähedusest, kui Liliu peaga hästi pallini ei küündinud.

40. minutil oli Flora peatreener Jürgen Hennil sõnavahetus peakohtunik Kristo Tohveriga (olukord pildil).

Teist poolaega alustas hoogsamalt Kalju ning 46. minutil oli kohe hea võimalus Alex Matthias Tammel. Flora väravas tegi suurepräase jalatõrje Richard Aland.

Flora poolel olid seejärel võimalused Konstantin Vassiljevil ja Märten Kuusel. Esimese löök riivas seejuures posti.

Olukordi asusid florakad lahendama kohtumise lõpus. Esmalt saatis palli väravasse. Frank Liivak. Seejärel just vahetusest sekkunud Erik Sorga. Lõppskoori vormistas Vlasiy Sinyavskiy. Mängu ehitaja ja söötjana tegi suurepräase mängu Vassiljev.

Flora esimene värav sündis 81. minutil, kui Vassiljev andis keskväljalt ette pika palli. Mänguvahendit läks ründama Liivak. Flora ründaja oli olukorras õnnelik, kuna omavahel jooksid kokku Kalju keskkaitsja Mikk Reintam ning väravavaht Vitali Teleš ning Liivakul jäi üle ainult pall tühja väravasse lükata.

85. minutil sai värava kirja just vahetusest sekkunud Sorga. Olukord algas, kui Vassiljev pani terava karistuslöögi tagumise posti juurde. Sealt lükkas mänguvahendi värava ette Martin Miller ning Sorga lükkas esimesest puutest palli võrku.

Viimase naela lõi Kalju kirstu 89. minutil Sinyavsky, kes sai esimesse posti hea söödu Rauno Allikult.

Floral on nüüd nelja vooru järel tabeliliidrina 12 punkti. Kolmes mängus kuivale jäänud Kaljul on koos ainult neli silma.

Hiiul jälgis raudteederbit 753 pealtvaatajat, mis on Premium liiga selle hooaja publikurekord.

Flora mängijate juubeldamine riietusruumis ning intervjuud Vassiljevi ja peateener Jürgen Henniga:


Algkoosseisud ja I poolaja kaardid (kuvatõmmis jalgpall.ee lehelt)