12 päevaga on Eestil vaja pidada viis kohtumist - 25. mail Pulas Horvaatia ja 28. mail Austrias Kufsteinis Ukrainaga, 1. juunil Tartus Balti turniiril Soome ja 3. juunil Läti või Leeduga ning 5. juunil Le Mansis Prantsusmaaga.

Horvaatia ja Ukraina mängudele võtab peatreener Tarmo Rüütli kaasa 20 meest, kellest tänasel treeningul puudusid Joel Lindpere, Kaimar Saag, Andrei Stepanov, Ragnar Klavan ja Joonas Tamm ning Eesti meistriliiga tänaõhtuste mängudega hõivatud Mihkel Aksalu, Tihhon Šišov, Oliver Konsa, Karl Palatu ja Gert Kams. Stepanov, Saag, Lindpere ja Tamm liituvad koondisega 24. mail Horvaatias, Kruglov ja Klavan saabuvad Eestisse homme.

Ülejäänud mängijad liituvad koondisega ajal, mil need 20 meest on reisil või hiljemalt järgmisel neljapäeval, kui sõidetakse Tartusse Balti turniirile. Eestisse jäävate mängijate treeninguid viivad läbi Urmas Kirs ja Aivar Lillevere.

Alo Bärengrubi vaevab väike trauma ning tema täna Nõmme Kalju eest Viljandis väljakule ei jooksnud, vaid treenis koondise juures.

Esimest korda on Eesti A-koondises Šotimaa klubi Motherwelli 21-aastane ründaja Henrik Ojamaa, kellega Rüütli arvestab juba esimeses kahes mängus.