Väljakuperemehed viis juhtima 11. minutil Karl-Eerik Luigend, 19. minutil suurendas Flora edu Albert Prosa. Narvalaste ainsa värava sepistas Sergei Kazakov 42. minutil.

"Väga raske lõpp. Juhtisime 2:0 ja oleksime võinud rahulikult poolajale minna, aga lasime endale kerge värava lüüa. Narval on tugevad ja kogenud mehed, kes oskavad selliseid mängu lõppe mängida. Meile kui nooremale meeskonnale on lõpud natuke keerulisemad," kommenteeris avavärava autor Luigend TV6 otseeetris.

"Ei tea mis valesti läks ja puudu jäi, aga üldiselt oli mäng normaalne. Teeme tööd ja mängime kodus paremini," lausus Narva leegionär Bi Sehi Elysee Irie Eesti Jalgpalli Liidu kodulehe vahendusel.

Samad meeskonnad on uuesti vastamisi nädala pärast Narvas Kreenholmi staadionil.

"Palli liigutamine on seal keerulisem, pigem näeme veel rohkem võitlust. Ei usu, et väga palju silmailu seal näeb," oli Luigend narvalaste väljakukatte suhtes skeptiline.

Flora tõusis hetkeks liigatabelis teiseks, kuni FC Levadia nad õhtuses mängus jälle oma vanale kohale tõukasid. Levadia alistas nimelt koduväljakul Rimo Hundi 43. minuti väravast 1:0 Paide Linnameeskonna.

Tabeliliider Nõmme Kalju jätkas võidukalt, purustades võõrsil tulemusega 4:0 Tartu Tammeka. Kalju viis 16. minutil penaltist juhtima Juri Jevdokimov, 52. minutil sai omavärava kirja Uku Lilleväli ning 69. ja 85. minutil lõi kaks väravat järjest Alo Bärengrub.

Fotod FC Flora - Narva Transi mängust:

Kõik tänased mängud:

FC Flora - Narva Trans 2:1 (2:1)
FC Kuressaare - Tallinna Kalev 3:3 (1:2)
Sillamäe Kalev - FC Viljandi 2:0 (1:0)
FC Levadia - Paide Linnameeskond 1:0 (1:0)
Tartu Tammeka - Nõmme Kalju 0:4 (0:1)