Kas see tähendab, et streik palgavõlgnevuste vastu on lõppenud või oli tänasele treeningule kaasatud ka duubelkoosseisu mängijad? Igal juhul pole karta, et Flora ei saa pühapäevaseks meistriliiga mänguks Levadiaga 11 meest kokku.

Pühapäev, 25. juuli

kell 19:30 Kadrioru staadion (Roheline aas 24, Tallinn)
TALLINNA FC LEVADIA - TALLINNA FC FLORA

FC Levadia abitreener Mati Pari: "Tegime euromängus vaatamata kaotusele korraliku esituse ja see tõstis mängijate enesekindlust. Samas on Flora saanud täiendust laenult tagasi tulnud mängijate näol ja see ainult tugevdab neid võistkonnana. Loodame koduväljakul Flora vastu oma paremuse maksma panna. Ootame mängule palju publikut ja loomulikult oma meeskonna võitu."

Väravavaht Martin Kaalma: "Äärmiselt tähtis kohtumine, kus on kaalul kuus punkti. Üritame koduseinte ja rohkearvulise publiku ees head mängu näidata ning võita."

FC Flora peatreener Martin Reim: "Viimased nädalad on olnud väga raske aeg nii mängijate kui ka klubi jaoks. Väga keeruline on prognoosida, kuidas see mängu Levadiaga võib mõjutada. Loodame, et suudame pühapäeval platsile saata 11 võitlusvõimelist mängijat."

Ründaja Sander Post: "Tuleb raske ja võitluslik mäng ning ma loodan, et me suudame oma paremuse maksma panna."

Peakohtunik: Hannes Kaasik
Abikohtunikud: Silver Kõiv, Marko Leevand
Neljas kohtunik: Margus Kotter