Esimene poolaeg kulges Serbia ülekaalu tähe all ja külalised asusidki Marko Pantelici 38. minuti tabamusest juhtima.

Pärast vaheaega sai ka Eesti koondise oma mängumootori käima. 83. minutil teeniti 30-lt meetrilt karistuslöök. Palli taha asus Konstantin Vassiljev, kes toimetas nahkkera puuri. Matši viimastel sekunditel elas Eesti koondis üle äreva momendi, kui Pantelic lükkas palli väravasse. Kohtunikud arutasid olukorda ja fikseerisid lõpuks siiski suluseisu.

Teises C-grupi kohtumises tegid Põhja-Iirimaa ja Sloveenia 0:0 viigi. Itaalial on nüüd turniiritabelis 13 (5-st mängust), Sloveenial ja Serbial 8 (6), Eestil 7 (5), Põhja-Iirimaal 6 (5) ning Fääri saartel 1 (5) punkt.

2. poolaeg:

90.+3. minut. Mäng on läbi!

90.+3. minut. Serbia lööb värava. Pantelic pääseb Pareikoga silmitsi ja lükkab palli puuri. Kohtunikud arutavad olukorda ning teatavad, et värav ei loe. Hiljem on kordusest näha, et tegemist oli suluseisuga.

90. minut. Klavan pääseb värava eest löögile. Serbia väravavaht tõrjub palli nurgalöögiks. See ei kujuta aga endast ohtu.

83. minut. Biševac tõmbab Operi maha ja saab kollase kaardi. Vassiljev kõmmutab karistuslöögi 30-lt meetrilt väravasse! Eesti on viigistanud, 1:1!

78. minut. Tošic mängitakse Pareikoga silmitsi. Eesti koondise puurilukk likvideerib ohtliku olukorra.

67. minut. Oper ei pääse trahvikastist korralikult löögile.

65. mniut. Kink tuleb Saagi asemel väljakule.

63. minut. Purje teenib umbes 35-lt meetrilt karistuslöögi. Vassiljev kõmmutab palli üle värava.

55. minut. Oper vahetab Ahjupera välja.

52. minut. Purje tõmbab vastast särgist ja saab kollase kaardi.

51. minut. Saagi pealelöök lendab vastu serblase kätt. Penaltit ei tule.

46. minut. Vassiljevile kollane kaart ja mehel jääb nüüd järgmine valikmatš võõrsil Itaalia vastu vahele.

1. poolaeg:

45.+5. minut. Avapoolaeg on läbi.

45. minut. Kuna pärast Serbia väravat hakati väljakul jooni lumest puhtaks lükkama, lisab kohtunik avapoolajale viis minutit.

38. minut. Piiroja sööt ebaõnnestub ja mänguvahend lendab Eesti trahvikasti. Väljakuperemeeste kaitse ei suuda palli puhtaks lüüa ning Pantelic viib serblased 1:0 juhtima.

34. minut. Eesti vasturünnak. Ahjupera on vasakult äärelt läbi pääsemas, serblased lükkavad palli üle otsajoone. Nurgalöök seekord endast erilist ohtu ei kujuta.

33. minut. Vassiljevi kauglöögi Serbia väravavaht tõrjub enda ette. Trahvikastis Eesti koondislasi paraku pole.

29. minut. Puri jaoks on mäng läbi. Teda asendab Purje.

27. minut. Sander Puri on vigastada saanud ja küsib vahetust.

23. minut. Mäng rullub jätkuvalt Eesti väljakupoolel. Värava eest pääseb löögile Tošic, Pareiko aga püüab palli.

16. minut. Piiroja niidab Tošici jalust maha ja saab kollase kaardi. Umbes 30-lt meetrilt sooritatud karistuslöögi Eesti blokeerib.

14. minut. Jalga väänanud Ninkovici jaoks on mäng läbi. Teda asendab Trivunovic.

11. minut. Pantelici pealelöök karistusala joonelt lendab üle värava.

8. minut. Ilmastikutingimused on jalgpalli mängimiseks rasked. Seda saab omal nahal tunda Ninkovic, kes libastub lumesajust libedal väljakul ja viiakse kanderaamil minema.

2. minut. Rähn annab Eesti trahvikastis söödu otse Tošici jalale, kes ei suuda palli korralikult omaks võtta. Serblased saavad palli lõpuks väravasse, Eesti õnneks vilistab kohtunik enne suluseisu.

Koosseisud:

Eesti: 1-Sergei Pareiko, 17-Enar Jääger, 3-Taavi Rähn, 4-Raio Piiroja, 15-Ragnar Klavan, 7-Sander Puri, 6-Aleksandr Dmirtijev, 14-Konstantin Vassiljev, 5-Dmitri Kruglov, 20-Kaimar Saag, 18-Jarmo Ahjupera.
Varus: 22-Artur Kotenko, 19-Alo Bärengrub, 23-Andrei Sidorenkov, 13-Martin Vunk, 11-Ats Purje, 9-Tarmo Kink, 8-Andres Oper.

Serbia: 1-Željko Brkic, 6-Bronislav Ivanovic, 5-Nemanja Vidic, 4-Milan Biševac, 3-Aleksandar Kolarov, 15-Radoslav Petrovic, 11-Nenad Milijaš, 18-Miloš Ninkovic, 7-Zoran Tošic, 14-Milan Jovanovic, 9-Marko Pantelic.
Varus: 12-Bojan Šaranov, 2-Nenad Tomovic, 16-Ivan Obradovic, 21-Veseljko Trivunovic, 13-Marko Miric, 8-Adem Ljajic, 19-Nikola Žigic.

Peakohtunik: Hendrikus Nijhuis
Abikohtunikud: Rob Van de Ven, Erwin Zeinstra
Neljas kohtunik: Paulus Van Boekel (kõik Holland)

Enne mängu:

Meeskondade esimese omavahelise kohtumise Belgradis võitis 3:1 Eesti. Turniiritabel näeb enne tänaseid Eesti - Serbia ja Põhja-Iirimaa - Sloveenia matše välja järgmine: 1. Itaalia 13 (5-st mängust), 2. Sloveenia 7 (5), 3. Serbia 7 (5), 4. Eesti 6 (4), 5. Põhja-Iirimaa 5 (4), 6. Fääri saared 1 (5) punkt.