Kohtumist alustas pigem aktiivsemalt Gruusia ning mitmel korral oli Mihkel Aksalu see, kes Eesti kaotusseisu jäämisest päästis. 19. minutil oli hea võimalus kontrarünnakust Eesti juhtima viia Gert Kamsil, kelle löök siiski talle vastu jooksnud väravavahi kätesse takerdus.

60. minutil tegi Nõmme Kalju ründaja Ats Purje vastaste trahvikastis hiilgava pöörde, misjärel ta väravavahiga silmitsi sattus ning sealt palli kindlalt võrku virutas. See oli Purjele karjääri kaheksas koondisevärav.

Läks mööda vaid viis minutit, kui pall oli taas võrgus Artur Pika löögist. Seejuures tegi suurepärase eeltöö Konstantin Vassiljev ning väravasöödu sai kirja Ken Kallaste.

Teist korda oli koondise eest platsil 9. juunil Soome vastu debüüdi teinud Maksim Gussev, kes sahistas võrku 88. minutil.

Debüüdi Eesti koondises said täna kirja algkoosseisus alustanud Nikita Baranov ning vahetusest sekkunud Rauno Sappinen. Gruusia eest tegi debüüdi viimasel hetkel meeskonda lisatud FC Flora mängumees Zakaria Beglarišvili, kes sekkus vahetusest teisel poolajal.