„Mul oli võimalus kaks nädalat tagasi selle autoga proovisõitu teha ning mulle avaldas muljet lisaks välimusele ka selle sõitjateruum, kujustus ja väga mõnus sõidukogemus," kiitis Pehrsson.

"Meil on kaks last ning me vajasime suuremat autot, et peale meie pere mahuks ka laste sõbrad autosse ära. Ja, et meil oleks autos rohkem ruumi, kui läheme pikematele sõitudele. Autovaliku tegemisel sai määravaks tegelikult minu abikaasa valik.“

Pehrssoni uus auto on Renault Espace’i tippmudel – Initale Paris, mis on varustatud 160 hj twin-turbo diiselmootori ning 6-käigulise EDC automaatkäigukastiga. Pilkupüüdva välimusega crossoverisse mahub mugavalt istuma kuni 7 inimest. Sõidukogemuse uue Espace’iga muudab unikaalseks näiteks Renault Multi-Sense® süsteem, mis võimaldab valida erinevate sõidurežiimide vahel ning seadistada muuhulgas nii vedrustuse jäikust kui ka tagumiste rataste pööramist roolimisel. Auto varustusse kuuluvad ka iseparkimise süsteem, pimenurga jälgimissüsteem, liiklusmärkide tuvastussüsteem, One Touch istmete kokkuklappimise süsteem ning paljud muud tipptehnoloogilised lahendused.

Eesti Jalgpalli Liit sai kätte uue Renault Traficu

Lisaks Espace’le anti Eesti Jalgpalli Liidule üle ka uus Renault Trafic. Trafic on 9-kohaline ökonoomne ja praktiline väikebuss. Sellel on ka piisavalt suur pagasiruum, mis teeb temast ideaalse transpordivahendi erinevateks väljasõitudeks.

Abc Motors on olnud Eesti Jalgpalli Liidu autopartner alates aastast 2010 ning täna on alaliidu igapäevases kasutuses kolmteist Renault’ sõidukit.