Mullu Nõmme Kaljut esindanud Lindpere kaalus aasta lõpus ka karjääri lõpetamist, kuid jaanuari algul teatas ta, et tema teekond jalgpallurina ikkagi jätkub. Mõni nädal pärast seda teadet lendas mees Norra, osaledes Enar Jäägeri koduklubi Oslo Valerenga treeningutel.

Jaanuari lõpus teatas poolkaitsja aga, et suundub järgmisena Ameerika Ühendriikidesse, kus ta mõne klubiga läbirääkimistesse pidi asuma. Nüüd tundub, et 34-aastase Lindpere uueks mängukohaks võib saada äsjaloodud vutiklubi Rayo OKC.

Nimelt postitas Rayo 10 tundi tagasi enda Twitteri kontole pildi, kus teatati, et meeskond pidas oma esimese ühiskoosoleku. Nagu allolevatelt piltidelt ka näha võib, paistab vasakust nurgast silma just Eesti koondislane Lindpere. See peaks olema ka tugevaks vihjeks, et eestlase karjäär just Rayo OKC ridades jätkub. Kuna Oklahomas tiksuvad alles varajased hommikutunnid, ei ole Delfil õnnestunud veel Lindperelt endalt kommentaari saada.

Teatavasti on Lindpere USA-s pallinud varemgi. Aastatel 2010-2012 esindas ta mitmete maailmanimede kõrval New York Red Bullsi, 2013. aastal kandis poolkaitsja aga Chicago Fire'i värve.

Novembri alguses loodud klubil tihedad seosed Rayo Vallecanoga

Lindpere potentsiaalne uus tööandja Rayo OKC on Oklahomas paiknev äsjaloodud klubi, mis tänavu enda ajaloo esimest hooaega alustab. Esialgu osaletakse USA tugevuselt teises liigas, kus neil tuleb mõõtu võtta 11 konkurendiga (liigas on kokku 12 klubi, 9 neist USA-st, 2 Kanadast ja 1 Puerto Ricost).

OKC klubil on tihedad sidemed ka Hispaania kõrgliigaklubi Rayo Vallecanoga. Nimelt on kahel meeskonnal sama omanik Raul Martin Presa näol, lisaks kannavad meeskonnad sarnaseid särgivärve ja omavad identseid logosid. Enda brändi laiendamiseks investeeriski just Rayo Vallecano oma osa uue USA vutimeeskonna loomiseks