Värske leping seob Leedu väravakütti valitseva Eesti meisterklubiga kuni 2014. aasta jalgpallihooaja lõpuni.

Vilniusest pärit Bujnickij tegi FC Levadia ridades kaasa hooajaeelses kontrollmängus Läti Virsliga klubi FK Jūrmala vastu ning lõi seal kaks väravat.

"FC Levadia meeskond võttis mind väga sõbralikult vastu, nii treenerid kui mängijad on erakordselt sümpaatsed. Klubi on Baltimaades tuntud oma eduka toimimise ning ambitsioonikuse poolest. Ootan suure põnevusega esimesi liigamänge ja annan endast uue koduklubi nimel parima. Peamine eesmärk on aidata FC Levadial Eesti meistritiitlit kaitsta, võita karikas ning esineda edukalt eurosarjades," ütles Bujnickij FC Levadia pressiteenistusele.

FC Levadia esindusmeeskonnas hakkab Bujnickij kandma särki numbriga 18.

FC Levadia peatreener Marko Kristal tunneb Leedu kodanikust kolliküti tuleku üle suurt heameelt. "Arsenij osales meie koosseisus vaid ühes mängus, aga näitas end väga heast küljest - tegemist on muljetavaldava mängumehega. Tal on piisavalt kogemusi Leedu kõrgliigast ning kindlasti aitab ta meid hooaja lõikes palju. Eelmisel hooajal ja ka talvistes kontrollmängudes oli meil väravavõimaluste realiseerimisega omajagu probleeme, kindlasti suudab Arsenij meid selles osas palju aidata," ütles Kristal.

Bujnickij liitumise järel on FC Levadia koosseisus koguni neli ründajat - Artur Rättel, Ingemar Teever, Vladislav Ivanov ja äsjatulnud leedulane. Kristali sõnul on meeskonna ründeliin nüüd komplekteeritud. "Lisaks neile neljale mehele hoian silma peal FC Levadia duubelmeeskonna edurivimängijatel. Mul oleks väga hea meel kui mõni sealsetest noortest jõuliselt esile kerkiks ning esindusmeeskonna uksele koputaks. Meeskonnasisene konkurents on alati tervitatav," kinnitas peatreener.

Bujnickij on sündinud 10. oktoobril 1985. Oma jalgpalliteed alustas ta Sergei Bakanovi käe all Vilniuse Jalgpallikoolis, juba 18-aastaselt debüteeris ründaja FC Vilniuse särgis Leedu meistriliigas.

2007. aastal loobus Bujnickij tippjalgpallist ning mängis järgmised kolm aastat amatöörliigas, tegeledes samal ajal saalijalgpalliga, kus võitis Vilniuse FK Bekentasega ka kaks Leedu meistritiitlit. 2010. aastal naases tõsisemalt suurde vutti, lõpetades Jonava FK Lietava ridades esiliiga parima väravakütina (28 tabamust). Järgmisel hooajal jagas ta juba 17 väravaga meistriliiga snaiprite tabelis teist kohta, esindades siis Alytuse FK Dainavat.

2011. aastal sai Bujnickij aga hakkama ka tõeliselt unikaalse saavutusega - jaanuaris mängis ta Leedu saalijalgpallikoondise eest EM-valikturniiril, aprillis osales Alytuse tiimiga UEFA Regioonide Karika (ehk amatööride EM-i) alagrupimängudes ning oktoobris sai kutse rahvuskoondisse ja oli varumeestepingil EM-valikmängus Tšehhimaa vastu!

2012. aastal lisas Bujnickij oma saavutuste loetellu Leedu meistritiitli Panevežyse FK Ekranase ridades, sest just sinna ta sama aasta suvel Dainavast siirdus. Teist hooaega järjest lõi ta 17 väravat ning seekord oli liiga kolmandaks parim snaiper.

Mullu võitis ründaja FK Ekranasega pronksi, lõi 29 liigamängus 13 väravat ja sai jala valgeks ka UEFA Meistrite Liiga valikmängus, kus Ekranas jäi 0:1 ja 1:2 alla Islandi klubile FH Hafnarfjördur.

Leedu meistriliigas on Bujnickij 146 mänguga löönud 49 väravat, sealjuures on viimase kolme hooaja numbrid 93 mängu ja 47 väravat.

Leedu koondisesse on Bujnickij kutsutud kahel korral, kuid väljakule pole ta seni pääsenud. "Ühel korral olin vigastatud, EM-i valikmängus Tšehhimaaga istusin varumeeste pingil. Leedu B-koondises olen mänginud viis mängu. Usun, et kui algaval hooajal end FC Levadia ridades edukalt esinen, siis avaneb võimalus uuesti koondisesse jõuda. Lisaks loositi Eesti ja Leedu samasse valikgruppi, seega ootan uut valiktsüklit suure huviga," tõdes ründaja.