FC Levadia oli kogu mängu vältel selgelt domineeriv pool ning valdas palli vastasest rohkem, kirjutab Levadia kodulehekülg. Head võimalused olid Vladislav Ivanovil, Igor Subbotinil ja Heiko Tammel, kuid La Fiorita väravavaht Simone Montanari tegi väljapaistva esituse.

Alles kolmandal üleminutil sai Tamm trahvikastis palli ning suunas selle oskuslikult puurilukust mööda. Olukord sai alguse Maksim Podholjuzini tsenderdusest, mille Ingemar Teever rinnaga trahvikasti spurtinid Tammele suunas, kes palli oskuslikult väravavahist mööda lükkas.

Oma karjääri esimeses euromängus värava löönud Tamm tundis tabamuse üle heameelt, ehkki mängupilt polnud päris see, mida meeskond näidata soovis. "Mängupilt oli rabe, sisse tuli palju eksimusi, eriti tsenderdustel. Palli suutsime kontrollida päris hästi ja lõime ka mitmeid võimalusi. Mul oli kohe platsile tuleku järel hea moment, kuid löök läks tagumisest postist napilt mööda. Üleminutitel õnnestus värav ära lüüa ja saime väga olulise võidu," tunnistas Tamm.

Tartlane avaldas lootust, et nädala pärast Kadriorus toimuvas korduskohtumises õnnestub FC Levadial samuti oma paremus maksma panna ning seejärel avaneb juba võimalus Praha Sparta vastu skoori teha.

FC Levadia peatreener Marko Kristal jäi rahule saavutatud tulemusega, kuid mängupilt ei vastanud ka tema ootustele. "Meeskond oli ülekontsentreerunud ja seda ma poleks osanud oodata. Tegime lubamatult palju praaki ning eksisime olukordade lahendamisel. Mänguliselt olime vastasest selgelt üle ning pidanuksime selle kindlalt tulemuseks realiseerima. Hea on, et päris lõpusekunditel õnnestus Tammel värav ära lüüa ja nii saame võiduga koju minna," ütles Kristal.

Kordusmäng toimub teisipäeval, 8. juulil Kadrioru staadionil.