“FC Flora peatreeneri töö on minu jaoks suur väljakutse, tean, et pean vajadusel meeskonnaga astuma sammu tagasi, et seejärel kaks edasi minna, aga olen kindel, et suudan selle olukorra klubi, meeskonna ja enda kasuks pöörata,” ütles Marko Lelov.

„Klubi sportliku arengu koosolekutel jõudsime järeldusele, et Marko Lelov väärib kõnealust kohta. Tema kandidatuuri toetasid ka Martin Reim, Janno Kivisild ja Mart Poom. Mõistagi saab uuel peatreeneril olema keeruline, sest klubi nõudmised eelkõige mängijate ja mängu arengule on suured,“ lausus FC Flora president Aivar Pohlak.

Alates eilsest (09.10.2012) töötab klubi tehnilise direktorina Norbert Hurt, kes jätkab ka duubelmeeskonna peatreeneri ning noortetöö sportliku koordinaatorina.

„Peale Mart Poomi otsust keskenduda oma klubi arendamisele, pakkusid nii Aivar kui Mart, et võiksin võtta üle spordidirektori koha ja klubi selles vallas juhtida. Esmalt keeldusin, kuna polnud end selles rollis näinud, kuid tänaseks on pilt selgemaks saanud. Läbi noortetöö on minu ülesanne luua põhimõtteid, mille alusel kasvatame FC Floras mängijaid ja need väärtused peavad kanduma esindusmeeskonnani,“ kommenteeris uusi väljakutseid Norbert Hurt.

Marko Lelov, Norbert Hurt ja FC Flora tegevjuht Sigrid Karpova kohtusid FC Flora esindusmeeskonnaga peale liigamängu Narva Transiga.

1. detsembrist alustab tööd ka FC Flora peadirektor, keda tutvustatakse peale hooaja lõppu. Nimetatud ametikoht on klubis uus.