Mängu ainsa värava lõi 34. minutil Chris Turner.

Algkoosseisud:

Shamrock Rovers: 1-Alan Mannus, 2-Pat Sullivan, 3-Enda Stevens, 4-Craig Sives, 8-Stephen O'Donnell, 9-Gary Twigg, 14-Dean Kelly, 17-Ken Oman, 18-Chris Turner, 20-William Dennehy, 21-Ronan Finn.
Varus: 16-Ryan Thompson, 5-Dan Murray, 6-Stephen Rice, 7-Gary McCabe, 11-Claran Kilduff, 19-Gary O'Neill, 22-Conor Mccormack.

FC Flora: 1-Stanislav Pedõk, 19-Gert Kams, 22-Nikita Baranov, 24-Karl Palatu, 16-Markus Jürgenson, 11-Siim Luts, 10-Sergei Mošnikov, 41-Valeri Minkenen, 9-Rauno Alliku, 49-Zakaria Beglarišvili, 14-Henri Anier.
Varus: 21-Aiko Orgla, 4-Aleksei Jahhimovitš, 5-Meelis Peitre, 7-Geir Andre Herrem, 8-Hannes Anier, 18-Nikolai Mašitšev, 25-Andre Frolov.

Peakohtunik: Jakob Kehlet
Abikohtunikud: Niels Hoeg, Heine Sørensen
Neljas kohtunik: Michael Johansen (kõik Taani)

Enne mängu:

“Kui vaatame seda hooaega, siis meie vorm on koguaeg paranenud ja hetkel peaksime olema mänguliselt selle aasta parimas hoos,” arvas Flora peatreener Martin Reim ERR Spordi vahendusel.

“Meil viimase kümnekonna päeva jooksul on päris tugevaid mänge olnud ja seetõttu on treeningrütm muutunud kiiremaks ja intensiivsemaks,” lisas Reim.

Vastaste käekiri on Reimile tuttav. “Oleme mitmeid mänge näinud ja eks ta selline tüüpiline briti saarte võistkond ole, kes võitluses risti ette ei löö ja mängib palju ette võitluse peale,” rääkis Reim.

“Me pea ees ründama ei lähe ning tähtis on hea tulemus siit saada, et Tallinnas millegi peale mängida,” tõdes peatreener.