Avamängus Kadrioru staadionil pettumustvalmistava 1:1 viigiga leppinud Levadia peab seetõttu võõrsilmängus kindlasti värava lööma, et edasipääsu poole vaadata.

"Hakkame esimesest minutist peale kõrgelt pressima ning rünnakutele rõhuma. Olen kindel, et vastane mängib kaitsest lähtuvalt ja üritab pigem mängutempot alla suruda. HB meeskond jättis esimeses kohtumises hea mulje – nad olid väga distsiplineeritud ning mängisid hästi nii õhus kui maas. Kindlasti tuleb täna raske ja võitluslik mäng. Meie ainus eesmärk on võit ja edasipääs teise ringi," kinnitas Ratnikov Levadia kodulehele.

"Esimeses mängus tegutsesime alguses liiga rahulikult ja lubasime vastasel õnnelikust põrkest skoori avada, siis aktiviseerusime ka ise ning jõudsime lõpuks viigini. Ehk pööras önn oma palge meie pealt ära, muidu võinuksime ka võidu kätte saada. Tänases mängus teeme kohe kõrget pressingut ning üritame kiiresti skoori avada, sest vastasmeeskond rõhub kindlasti eelkõige kaitsele ja neile sobiva seisu hoidmisele," lisas poolkaitsja Anton Mirantšuk.

HB ja Levadia korduskohtumine Euroopa liiga avaringis algab täna õhtul Eesti aja järgi kell 20.00.