Vooru lõppedes jagatakse tabel pooleks ning omavahel mängivad teise kaheringilise turniiri tabeli 4 esimest naiskonda, et selgitada välja 1.-4. koht ning neli alumist naiskonda, kes mängivad kohtadele 5-8. Kõik punktid ja tulemused võetakse teise ringi kaasa.

Kuigi üks voor on veel pidamata, on selge, et esineliku kohtadele jätkavad mängimist Pärnu JK, Tallinna FC Flora, Tallinna FC Levadia ja Tartu JK Tammeka. Tagumise neliku moodustavad Tartu SK 10 Premium, JK Tallinna Kalev, Nõmme Kalju FC ja Noortekoondis.

Seniste mängude jooksul on kõige rohkem väravaid on löönud Pärnu JK naiskond, kelle saldoks on 106 tabamust. Neile järgnevad Flora 58 ning Levadia 47 väravaga. Kõige vähem tabamusi on Noortekoondisel, kes on suutnud lüüa 7 väravat. Ühe värava rohkem on vastaste võrku suutnud lüüa Nõmme Kalju.

Kaitsemängu poolest on silma paistnud samuti Pärnu, kes on endale hooaja jooksul lasknud lüüa vaid 2 väravat. Neile järgnevad FC Flora ja Tartu Tammeka, kes on sisse lasknud 14 väravat.

Väravaküttide edetabelis on hetkel esikohal Anastassia Morkovkina (Pärnu JK) 25 väravaga. Talle järgnevad võistkonnakaaslased Kristina Bannikova 18 ning Kairi Himanen ja Merily Toom 14 tabamusega. 1 värav vähem on kirjas Kelly Rosenil ja Liis Pellol (mõlemad FC Flora).

Expert liiga selle hooaja noorim väravalööja on Renita Roopalu (Tartu SK 10 Premium), kes lõi 14 aasta, 11 kuu ja 5 päeva vanuselt värava Noortekoondise vastu. Vanim väravalööja on sel hooajal Anne-Catherine Paulus (JK Tallinna Kalev), kes oli väravat lüües 35 aastat, 6 kuud ja 19 päeva vana.

Kõige rohkem kollaseid kaarte on teeninud Anastasia Dodeltseva (FC Levadia) ja Grenelin Herlis Raud (JK Tammeka), kes on mõlemad teeninud 3 hoiatust. Neile järgnevad Aljona Sasova, Teele Vilumets (mõlemad FC Levadia) ja Miina Kallas (FC Flora) 2 kaardiga. Punast kaarti on senimaani näidatud üks kord ja selle teenis Oksana Gaišukova (Tartu SK 10).

Väljakukohtunikest on enim mänge vilistanud Aleksei Smirnov, kes on teenindanud 3 mängu. Talle järgnevad Anni Rahula, Edgar Trelin, Martti Pukk, Robert Lauri, Silver Lulla, Tanel Üprus ja Triinu Laos 2 mänguga. Kokku on Expert liiga mänge sel hooajal teenindanud lausa 43 kohtunikku.