Edasipääsuks pidi Kalju lööma vähemalt kolm väravat ning enda puuri puhtana hoidma, kuid seda Eesti meisterklubi ei suutnud, pigem vastupidi. Dnipro läks juhtima juba avapoolajal: 39. minutil sahistas väravavõrku Gruusiast pärit Alexander Kobakhidze.

Kõigest 1:0 eduseis Dniprot aga ei rahuldanud ja 70. minutil lõi teise värava vahetusest sekkunud 23-aastane ründaja Roman Zozulya.

Rohkem väravaid siiski ei tulnud, kuid Kalju väravavaht Vitali Teleš pidi selle nimel kurja vaeva nägema: Dniprol oli koguni 20 head võimalust Kalju 4 võimaluse vastu. Lisaks suutsid ukrainlased lüüa raamide poole kaheksal korral, Nõmme Kalju ründajad ei suutnud aga kordagi.

Kalju poolelt sai 7. minutil viga kaitsja Andres Koogas, kelle asemele toodi juba mängu alguses Eino Puri.

Eesti meister võib veel vaid ühel juhul pääseda Euroopa liigasse: nimelt eemaldati alagrupiturniirilt Türgi klubi Fenerbahce, kelle koht loositakse välja 31 klubi vahel, kes Euroopa liiga play-off'ides ei võitnud. Üks nendest väljakukkunud klubidest on just Nõmme Kalju. Kui loosiratas peaks meile naeratama (tõenäosus on küll vaid umbes 3%), siis võib Kalju pääseda esimese Eesti klubina Euroopa liiga alagrupiturniirile.

Enne mängu:

"Nagu ütlesin ka enne avamängu - Dnipro on selge favoriit. Üritame mängida mingisugusegi tulemuse peale ning see saab olema raske, vahet pole, millise koosseisuga Dnipro peale tuleb," vahendab Soccernet Kalju peatreeneri Igor Prinsi sõnu mängueelsel pressikonverentsil. "See on fakt, et oleme nõrgem meeskond. Kui suudame välja mängida viigi, oleks see meie jaoks hea tulemus."

Kaljuga ei lennanud Ukrainasse kaasa kaitsja Tihhon Šišov ega ründaja Tarmo Neemelo. Mõlemat meest segab vigastus. Ülejäänud põhimehed peaks täna rivis olema.