19.-30. detsembrini (puhkepäevad 24. ja 25. detsember) peeti A. Le Coq Spordimajas 374 võistkonna osavõtul 518 mängu, kus löödi 1538 väravat.

„Olime esimest korda traditsioonilise aastalõputurniiriga Tartus, kus meid väga hästi vastu võeti. Suur aitäh SA Tartu Spordile koostöö ja FC Elvale vabatahtlike abi eest! Samuti suur tänu kõigile korraldajatele, partneritele ja osalejatele," lausus Eesti Jalgpalli Liidu peasekretär Anne Rei.

Triobet Aastalõputurniiri edukaimaks klubiks oli FC Nõmme United, kes oli parim nii Esiliiga B, U17 Eliitliiga kui ka U16 ja U17 vanuseklassi turniiril. Rohkem kui ühel turniiril osutus võitjaks ka Tallinna FC Levadia, kes triumfeeris lisaks Premium liiga võistlusele ka tüdrukute U13 vanuseklassis. Kõikide turniiride võitjad leiab jalgpalliliidu koduleheküljelt.

Triobet Aastalõputurniir kogus sel korral suurt populaarsust: turniiridest tehtud videokokkuvõtteid on hetkeseisuga sotsiaalmeedias vaadatud üle 100 000 korra. Esmakordselt kasutusel olnud tulemuste erileht kogus 41 455 külastust.