Kalju kehtestas end Kadrioru staadionil kärmelt ja juba avapoolaja järel oli seis 3:0. Nõmmekate avavärava lõi meeskonna hing Hidetoshi Wakui, kahel korral oli resultatiivne Robert Kirss.

Teisel poolajal skooris Kirss veel korra, väravavõrgu leidis üles ka Tarmo Neemelo, tehes seisuks juba 5:0. Kuivale Jõhvi mehed ikkagi ei jäänud, auväravava lõi 74. minutil Dmitri Smirnov.

Infoneti-Tammeka mäng oli märksa tasavägisem. Kuigi Infonet läks avapoolajal Albert Taari ja Manucho väravatest juhtima 2:0 (kusjuures kolmanda lõi Deniss Malov teise poolaja alguses), suutis Tammeka lõpuks tagasi tulla.

88. minutil skooris esmalt Martin Hurt, teisel lisaminutil tegi väravatevahe minimaalseks penalti sisse löönud Kristjan Tiirik. Viimastel sekunditel siiski imet ei juhtunud ja kolm võidupunkti rändasid Infoneti suunas.

Kohtumise tõrvatilgaks võib pidada 22-aastase ründaja Mario Tikerberi hüppeliigese vigastust, mis nõudis kiirabi kutsumist.

Premium liigat juhib endiselt Levadia 57 punktiga, Kaljul ja Floral on vastavalt 56 ja 55 punkti. Infonet jagab 49 punktiga 4.-5. kohta Sillamäe Kaleviga. Tartu Tammeka asub 18 punktiga praegu 7.-8. kohal (Narva Transil on sama palju punkte), Jõhvi Lokomotiv jätkab 9 punktiga liiga punase laterna staatuses.