Levadia jalgpalliklubi peatreener Sergei Ratnikov sõnas mängujärgses intervjuus, et Kaljule viigivärava toonud kontrarünnaku puhul mängiti kaitses väga ebaõnnestunult. "Kui sa oled 1:0 ees, siis 1:1 muidugi ei rahulda. Magasime olukorra maha ja oligi viik. See tähendab, et jälle kaks punkti kadunud," ütles Ratnikov pettunult. Üldise mängupildiga jäi peatreener aga rahule: "Meie kokkumäng ja tempo oli juba palju parem kui eelmistes mängudes."

Levadia leeris jäi täna eemale keskkaitsja Igor Morozov, keda vaevavad kerged seljaprobleemid, samuti ei teinud kaasa A-koondislane Andreas Raudsepp, kes tegi treeningul liiga enda hüppeliigesele. Ratnikovi sõnul kummagi mehega aga midagi tõsisemat lahti ei tohiks olla. Uhke CV-ga ründaja Alan Gatagovi tööpaberid loodavad levadialased korda saada paari nädalaga.

Laias laastus nõustus Ratnikoviga ka Levadia keskpoolkaitsja Ilja Antonov: "Keskväljal saab kaitsemänguga rahul olla, aga olen selline inimene, kes ei ole kunagi asjadega lõpuni rahul. Näen alati võimalust midagi parandada, näiteks meie puhul ründemängu ja teineteise mõistmist."

Kalju peatreener: meie mäng ei ole veel lõpuni paigas

Kalju loots Sergei Frantsev nägi tänast mängu nii: "Peame edasi töötama. Meie enda mäng ei ole veel lõpuni paigas, aga laias laastus olid poisid tublid. Levadia üllatas täna pisut sellega ,et nad nii palju pikka palli mängisid."

Ka Kalju keskpoolkaitsja Reginald tunnistas, et täna tuldi ikkagi platsile võidumõtetega: "Tahtsime täna võita ja tulemusega ma seega lõpuni rahul ei ole. Levadia on siiski tugev vastane ja võõrsilviigi üle üleliia kurta ei saa. Algus oli meie poolt pisut rabe, ilmselt soovis Levadia koduväljakueelise tõttu meid kohe kõrgelt survestada."