Avapoolajal lõid vastased kaks vastuseta väravat (18. ja 25. minutil). „Esimesel poolajal oli vastane väga hea. Siiski pean ütlema meie kiituseks, et võimalusi neil liiga palju ei tekkinud ja olime mänguga kaasas. Lasime endale lüüa n-ö kooliväravaid – noortekoondis on praegu alles arenemas, aga on näha sisu ja soovi areneda,“ rääkis noortekoondise peatreener Marko Lelov.

Teise poolajal sujus Lelovi sõnul mäng palju paremini. 75. minutil lõi vahetusest sekkunud Tartu JK Tammeka poolkaitsja Rasmus Tauts värava. „Suutsime teisel poolajal vastast survestada ja ei jäänud palju puudu, et viigistada, aga me ei suutnud võimalust realiseerida,“ sõnas Lelov. 82. minutil lõi Zeniit oma kolmanda värava ja 3:1 tulemusega mäng ka lõppes.

„Pigem on meeleolu positiivne. Saime tugeva mängu kiire ja tehnilise vastasega. U-18 koondisel on üleminekuaasta ning järgmisel aastal on ees ootamas EM-valikmängud. Noorteklassist üleminek meesteklassi on alati keeruline ja eile oli vastane meist veidi tugevam. Väga hea on see, et mängijatel on soov õppida,“ lausus Lelov.

Järgmisena ootab noortekoondist juulis ees kaks maavõistlust Lätiga.

U18 koosseis Sankt-Peterburgi Zeniidi vastu: 1-Vladislav Tsvetkov, 2-Oskar Berggren (46. 13-Michael Lilander), 3-Kert Krusel, 4-Henrik Kummer (46. 14-Braien Kaldoja), 5-Algis Roog, 6-Jan Kokla (70. 17-Rasmus Tauts), 7-Peeter Klein, 8-Martin Miller (62. 15-Valeri Makarov), 9-Eduard Golovljov (57. 18-Henri Reinvald), 10-Randin Rande (46. 16-Andrei Klimtšuk), 11-Mark Oliver Roosnupp.

Vahetuses: 12-Sten-Marten Vahi, 13-Michael Lilander, 14-Braien Kaldoja, 15-Valeri Makarov, 16-Andrei Klimtšuk, 17-Rasmus Tauts, 18-Henri Reinvald.