AZ Alkmaar leppis Hollandi meistrisarja viimases voorus 1:1 viiki PSV Eindhoveniga ja lõpetas hooaja 62 silmaga viiendal kohal, mis tagab neile koha Euroopa Liigas. Ragnar Klavan jälgis mängu varumeestepingilt. AZ võitis viimasest 14 kohtumisest 10 ja viigistas neli. ADO Den Haag kaotas 2:4 Almelo Heraclesele, Andres Oper pääses väljakule 67. minutil. Den Haag jäi viimasena otse püsima, saades 30 punktiga 15. koha.

Mihkel Aksalu jälgis pingilt, kui Sheffield United purustas võõrsil 3:0 Ipswich Towni. Henrik Ojamaa ei kuulunud Derby County koosseisu, kui kodus oldi 2:0 paremad Cardiff Cityst. United lõpetas hooaja 65 punktiga kaheksandal kohal, Derby oli 56 silmaga 14nes.

Vjatšeslav Zahovaiko jäi UD Leiria 2:5 kaotusmängus Belenensesile pingile. Kui Portugali kõrgliigat on mängida veel üks kohtumine, on Leiria 35 punktiga üheksas.

Silkeborg ei suuda Taanis leida võidusoont, kui laupäeval jäädi 1:4 alla Aarhus GF-ile. Kaimar Saag pääses väljakule 65. minutil. Silkeborg on jäänud võiduta viimases seitsmes kohtumises ning on kolm vooru enne hooaja lõppu 40 punktiga kaheksas. Andrei Sidorenkovi klubi SønderjyskE langes pärast nädalavahetuse matše 32 silmaga 11. kohale ehk väljalangemistsooni ja peab oma 30. vooru kohtumise täna Odense vastu.

Tomski Tom ja Sergei Pareiko kaotasid võõrsil 1:3 Moskva CSKA-le. Tom on senisest kaheksast kohtumisest kogunud üheksa punkti, mis annab neile kümnenda koha. FK Himki alistas Venemaa esiliigas 1:0 Nižni Novgorodi Volga, teenides hooaja kolmanda võidu. Andrei Stepanov jälgis mängu pingilt. Pärast seitset vooru on Himki 11 silmaga seitsmes.

Lvivi Karpatõi viigistas Ukrainas 1:1 lähima jälitaja Simferopoli Tavrijaga, kindlustades sellega endale viienda koha ja pääsu Euroopa Liigasse. Sergei Zenjov usaldati väljakule 86. minutil.

New York Red Bulls jätkab Ameerika Ühendriikides muljetavaldavat seeriat, võttes üleeile 2:0 skalbi DC Unitedilt. Joel Lindpere sai kirja 90 minutit. Senisest kuuest kohtumisest viis võitnud Red Bulls on 15 punktiga Idakonverentsi liider.

Aserbaidžaani kõrgliigas pääses Eesti mängijatest väljakule Dmitri Kruglov, kes Bakuu Neftši ja Lenkorani Hazari 0:0 viigimängus vahetati välja 83. minutil. Taavi Rähn ja Vladimir Voskoboinikov istusid Neftši pingil, Tihhon Šišov Hazari omal. Kaks vooru enne kuue parema turniiri lõppu on Hazar 27 punktiga liidrikohal, Neftši 21 punktiga viies. Teisipäevases karika poolfinaalis viigistas Hazar Bakuu Olimpikiga 0:0, ka siis ei pääsenud Šišov väljakule.

Varna Cherno More viigistas Bulgaarias 1:1 Sofia Levskiga, püsides kaks vooru enne hooaja lõppu 44 punktiga 7. tabelireal. Daniil Ratnikov viimati koosseisu ei kuulunud.

Tarmo Kink tegi Györi ETO eest kaasa 90 minutit, kui võõrsil lepiti 1:1 viiki tabeli lõpuossa kuuluva Paksi SE-ga. Martin Hurt oli pingil, kui Nyíregyháza Spartacus kaotas 2:3 Kecskeméti TE-le. Liigatabelis jätkab Györi 25 kohtumise järel 44 punktiga kolmandal kohal, Spartacus on 19 silmaga 15nes ehk väljalangemistsoonis. Sealt väljarabelemiseks oleks vaja vähemalt viit punkti.

Norras teenis punktilisa Hønefoss, kui mängis 1:1 viiki Moldega, Aleksandr Dmitrijev pääses platsile 57. minutil. Stavangeri Viking sai sama tulemuse Kongsvingeri vastu, Artur Kotenko oli pingil. Enar Jäägeri Aalesund peab oma üheksanda vooru kohtumise täna. Lähirivaalidest mängu vähem pidanud Aalesund on 17 silmaga kolmas, Viking 12 punktiga üheksas ja Hønefoss 4 punktiga viimane, 16nes.

Astme võrra madalamal jagasid punktid Fredrikstad ja Bodø/Glimt, mängides 0:0 viiki. Raio Piiroja sai Fredrikstadi särgis kirja 90 minutit, Alo Bärengrub ega Pavel Londak Bodø koosseisu ei kuulunud. Pärast viit kohtumist 1. divisjonis on Bodø 10 punktiga teine ja Fredrikstad 8 silmaga neljas.

Ploiesti Astra üllatas Rumeenia tippliigas liider CFR Cluji, võttes kodus magusa 1:0 võidu. Vitali Gussev alustas algkoosseisus ja vahetati välja 71. minutil. Pärast 34 kohtumist on Astra 34 punktiga 11. kohal.

Lendava Nafta loovutas Sloveenias oma kolmanda koha, kui viigistas 1:1 Ljubljana Interblockiga. Konstantin Vassiljev mängis 90 minutit. Kui pidamata on kolm vooru, on Nafta 46 punktiga viies. Sama palju punkte on ka kuuendal kohal oleval Celjel ja neljandal pügalal asuval Gorical, kolmandaks tõusnud Ljubljana Olimpija on punkti kaugusel.

Södertälje Syrianska kaotas Rootsi esiliigas kodus 2:3 Örgrytele. Martin Vunk jäi vahetusmeheks, Tõnis Vanna koosseisu ei mahtunud. Pärast nelja vooru on Syrianska seitsme punktiga kuues.

Kökšetau Okžetpes kaotas Kasahstanis 0:2 Kargandõ Šahtarile. Jevgeni Novikov teenis 60. minutil kollase kaardi ja vahetati 61. minutil välja. Nädala keskel alistuti 0:2 Irtõšile, toona sai Novikov mänguaega 71 minutit. Okžetpes asub pingereas kaheksa mängu järel kaheksa silmaga kümnendal kohal.

Pietarsaari FF Jaro pidi
Vitali Telešiga
väravasuul väravaterohkes kohtumises tunnistama Valkeakoski Haka 3:4 üleolekut. Senisest kolmest kohtumisest on Jaro arvel kolm silma, mis annab hetkel üheksanda tabelipositsiooni.

Riia Jauniba avas Lätis võiduarve, mängides 1:0 üle Jurmala. Dmitri Kulikov ja Oleg Maksimov (70. minutil kollane) tegid kaasa terve kohtumise, Rejal Alijev sai väljakule 54. minutil, Alen Stepanjan oli pingil. Neljast voorust saadud kolm silma annavad Jaunibale kaheksanda koha.