Marko Meeritsa ja Markus Jürgensoni koduklubi Vaasa Palloseura (VPS) alistas võõral väljakul 1:0 Turu Interi ja tõusis tabelis teisele kohale. Andreas Vaikla ja Mariehamn olid 3:0 paremad PS Kemist, kelle ridades tegi kogu kohtumise kaasa Marek Kaljumäe. Sarnaselt Meeritsale ja Vaiklale suutis oma värava puutumatuna hoida koondise esikinnas Mihkel Aksalu, kui Seinäjoki JK (SJK) oli 1:0 parem Jyväskylä JK-st. Võidu sai kirja ka Kuopio Palloseura (KuPS), kes oli 2:1 parem Helsingi IFK-st. Ats Purje alustas kohtumist varumeestepingilt, kuid pääses 62. minutil 0:0 seisult väljakule.

Poola kõrgliigas oli võidukas Bialystoki Jagiellonia, kes alistas Konstantin Vassiljevi abiga 2:0 Krakowi Wisla. Vassiljev kuulus meeskonna algkoosseisu ning vahetati välja lisaminutitel. Ken Kallaste tegi kaasa terve kohtumise, kui aitas Kielce Koronal kaitses korralikku tööd teha – Korona viigistas võõrsil 0:0 Gdanski Lechiaga. Jagiellonia on tabeliliider 37 punktiga, sama arv punkte on koos Poznani Lechil. Korona tõusis viigipunkti toel kuuendaks (22 punkti).

Norra kõrgliigas said võidud kirja nii Enar Jäägeri tööandja Vålerenga kui ka Taijo Teniste koduklubi Sogndal. Vålerenga alistas reedel võõrsil 1:0 Aalesundi, Sogndal oli laupäeval 4:0 parem Karol Metsast ja Stavangeri Vikingist. Nikita Baranov ja Kristiansund tegid 1:1 viigi Lillestrømiga. Kõik Eesti koondislased mängisid 90 minutit.

Inglismaa Premier League’is sai võidu kirja Liverpool, kes alistas võõral väljakul West Ham Unitedi 4:0. Ragnar Klavan jälgis kohtumist varumeestepingilt. Liverpool on 37 mänguga teeninud 73 punkti, mis annavad hetkel neile kolmanda koha. Manchester City ja Arsenal, kes on Liverpoolist ühe mängu vähem pidanud, jäävad neist maha vastavalt ühe ja nelja punktiga. Läinud nädalal sai lõpu Fulham U23 hooaeg, kui Premier League 2 poolfinaalis jäädi 0:2 alla Newcastle Unitedi eakaaslastele. Mattias Käit tegi kaasa kogu kohtumise.

Valgevene meistrivõistlustel jäid Artur Pikk ja Barõssavi BATE 0:1 alla Slutskile. Pikk mängis kogu kohtumise. Avapoolaja kaasa teinud Sergei Mošnikov ei suutnud oma kodumeeskonda päästa kaotusest, kui Minsk kaotas võõral väljakul 0:3 Vitsebskile. Kaotusega langes BATE liigatabelis kolmandaks, Minsk on 16 meesonna konkurentsis 13. kohal.

Šotimaa kõrgliigas kuulus Henri Anier Invernessi algkoosseisu, kui tema koduklubi jäi 1:2 alla Kilmarnockile. Anier viibis väljakul 58 minutit. Mänguajata jäi Henrik Ojamaa, kelle leivaisa Dundee viigistas 1:1 Ross Countyga. Tabeli alumises poolest on Inverness viimasel kohal ning üleminekumängudele viiv viies koht on kaks vooru enne lõppu nelja punkti kaugusel.

Ungari kõrgliigas teenis Tarmo Kink mänguaega 66 minutit, kui Mezőkövesd-Zsóry tegi 2:2 viigi Diósgyőriga. Frank Liivak jäi mänguajata, kui Sarajevo kaotas Bosnia ja Hertsegoviina meistrivõistlustel 2:3 Zrinjskile. Läti kõrgliigas võitsid Kevin Kauber ja Jelgava 5:0 Babītet. Kauber sekkus väljakule vahetusest viimaseks 20 minutiks. Ilja Antonov jälgis varumeestepingilt, kuidas SV Horn jäi Austria esiliigas 2:3 alla Wattensile. Siim Luts meeskonna koosseisu ei kuulunud, kui Bohemians 1905 kaotas Tšehhi kõrgliigas 0:1 Teplicele.