Klavan mängis möödunud nädalal oma koduklubi eest kaks matši. Esmalt aitas ta oma meeskonnal Meistrite liigas alistada Moskva Spartaki 7:0, nädalavahetusel tehti derbimängus Evertoniga 1:1 viik. Liigatabelis on Liverpool neljandal kohal. Täna sai Liverpool teada ka oma vastase Meistrite liiga 1/8-finaalis, kui loosi tahtel minnakse vastamisi Portoga (Portugal).

Aasta jalgpalluri valimisel kolmanda koha saavutanud Mattias Käit mängis Fulham U23 meeskonna eest reedel 90 minutit, kui kohtumine Brighton & Hove Albioniga lõppes 1:1 viigiga. Premier League 2 võistlusel, kus pallivad Inglismaa klubide U23 meeskonnad, on Fulham oma 12-liikmelises grupis 5. kohal.

Karol Mets on jätkuvalt hädas põlvevigastusega, kuid tema meeskond NAC Breda viigistas võõral väljakul 1:1 Willem II-ga. 18 meeskonnaga Hollandi kõrgliigas on Willem II 15 punktiga 14. kohal, NAC Breda nende järel 13 punktiga 15. tabelireal.

Poola kõrgliiga algas möödunud nädal kahe koondislase omavahelise matšiga, kui Krakówi Cracovia viigistas 2:2 Kielce Koronaga. Sergei Zenjov (Cracovia) jälgis matši varumeestepingilt, kuid Ken Kallaste kuulus Korona algkoosseisu ja mängis 77 minutit. Nädalavahetusel ei kuulunud Zenjov Cracovia koosseisu, kui jäädi 0:1 alla Poznani Lechile. Kallaste mängis nädalavahetusel 90 minutit, kuid ei suutnud Koronat päästa 0:3 kaotusest Gdynia Arkale.

Võistlustules oli ka Konstantin Vassiljevi koduklubi Gliwice Piast, kes viigistas võõral väljakul 2:2 Wrocławi Śląskiga. 19. vooru järel on koondislaste klubidest tabelis kõrgeimal kohal Korona, kes hõivab 30 punktiga viienda tabelirea. Cracovia ja Piast on 16 meeskonna konkurentsis 19 punktiga vastavalt 12. ja 13. kohal.

Artur Pikk mängis Ružomberoki 0:1 kaotusmängus Bratislava Slovani vastu 90 minutit. Tegu oli Slovakkia kõrgliiga viimase mänguga enne talvepausi. 19. vooru järel on Ružomberok 12 meeskonna seas viiendal kohal. Järgmise vooru mängud peetakse 17. veebruaril.

Talvepausile läks ka Sloveenia kõrgliiga, kus Ilja Antonovi koduklubi Velenje Rudar hoiab 18. vooru järel 29 punktiga neljandat kohta. Laupäeval toimuma pidanud matš kolmandal kohal asuva Domžalega lükati halva ilma tõttu edasi uude aastasse. Sloveenia kõrgliigaga jätkatakse 24. veebruaril.