Põhja-Iirimaa fännid soetasid pääsmed A. Le Coq Arena põhjatribüüni B- ja C-tasandile, samuti on vastavalt rahvusvahelistele reeglitele Põhja-Iirimaa delegatsioonile eraldatud väike kogus pileteid ka läänetribüünile.

„1400 väliskülalist ühel spordiüritusel on märkimisväärne hulk ja näitab muuhulgas taas, milline positiivne mõju on taolistel võistlustel turismile,” lausus Eesti Jalgpalli Liidu peasekretär Anne Rei.

Mängupäeval kell 17 avatakse A. Le Coq Arena ümbruses festivaliala, kus mängu esitleja Tele2 pakub võimalust proovile panna enda võistluslik pool, osaledes erinevates mõõduvõttudes ning samuti on võimalik anda videopildiga edasi toredaid tervitusi Eesti koondisele. Esinejana astub üles Liis Lemsalu.

Kodumängude hooaega aitab partnerina avada Ülemiste keskus, oodates kõiki lapsi festivalialale mõnusalt lustima. Võimalik on teha sinimustvalgeid näomaalinguid, panna end proovile põnevates jõu- ja osavusmängudes või viktoriinis. Kel huvi, saab meisterdada või värvida ägedaid pilte jalgpalluritest.

Eesti – Põhja-Iirimaa EM-valiksarja kohtumise avavile kõlab 8. juunil kell 19.00.