Turniiri peakorraldaja Toomas Klaarmanni sõnul on turniiril olnud nii paremaid kui halvemaid aegu ja seda nii osalejate kui korraldajate vaates. Viimastel aastatel on aga tegemist, et soovijad ühepäevase turniiri formaati ära mahutada: „Felix Adrati mälestusturniir on oma pika ajaloo jooksul võtnud järjest rohkem avalikkuse, kohalike ning vutisõprade poolt oodatud ürituse mõõtmed. See pole enam lihtsalt jalgpall!“

Juubeliturniiril mängitakse kahes tugevusgrupis, nö liigamängijad ja harrastajad.
Liigamängijate grupis pallivad kohalik SK Noorus 96, Metricus Tartust, Martin Reimi Jalgpallikooli noormehed Tallinnast ja SK Tääksi Viljandimaalt.

Harrastajate grupis mängivad SAK Tartu, JK Raudne Rusikas ja Õ-Sang. Õ-Sang on spetsiaalselt juubeliturniiriks kokku pandud võistkond, kus lisaks Felix Adrati kolmele õpilasele jooksevad väljakule ka Martin Reim, Martin Kaalmaa ja Jõgeva linnapea Mihkel Kübar.

Sportlase ja spordiaktivist Felix Adrati (1922-1974) mälestusturniiri on peetud kõik aastad Jõgeva aleviku staadionil, mille rajamise eestvedajaks Adrat ise oli. Läbi aastate on turniiril osalenud 180 võistkonda ja umbes 2000 mängijat. Nende sekka on mahtunud näiteks poliitikud Juhan Parts ja Eiki Nestor, olümpiamedalist Allar Levandi, korvpallitreener Alar Varrak, ajakirjanikud Risto Berendson ja Priit Kuusk ning paljud teised.

Juubeliturniiri auks on korraldajad välja andnud ka turniiri ajalugu kajastava rohkete fotodega illustreeritud brošüüri.

Päeva juhib Felix Adrati õpilane spordipedagoog Viktor Nõmm.