Tegemist on 2015. aasta Euroopa meistrivõistluste valikturniiriga, mille esimeses mängus saadi reedel Taanilt 0:1 kaotus.

Andorra on selles valiktsüklis pidanud kolm mängu, kaks Bulgaariaga ja ühe Venemaaga, ning on kaotanud kõik matšid 0:3. Lisaks kuulub meiega ühte alagruppi veel Sloveenia.

"Loomulikult me lähme mängu võitma. Andorra vastu hakkame tõenäoliselt ise rohkem domineerima. Seal on vaja kannatlikkust õigel ajal õigeid asju teha. Ei tohi unustada, et Andorra oskab väga hästi kaitsta ja kiirrünnakutele minna. Peame olema valvel," ütles U-21 koondise peatreener Martin Reim reedel Delfile. 

Tänases kohtumises ei saa eelmises mängus saadud punase kaardi tõttu kaasa teha Elvis Liivamägi.

Kohtunikebrigaad on pärit Soomest. Peakohtunikuks on Jari Järvinen, äärekohtunikeks Sami Nykänen ja Ville Koskiniemi ning neljandaks kohtunikuks on Ville Nevalainen.

Kohtumise täispilet maksab 5 ja sooduspilet 2 eurot. Soodustus kehtib õpilastele, üliõpilastele, lastele (sünd 2005 ja varem), pensionäridele. Tasuta on sissepääs 2006. aastal sündinutele ja noorematele, teatab Eesti Jalgpalli Liit. Tasuta sissesaajad peavad istuma saatja süles.

Tasuta sissepääsu tagab LHV Jalgpallikaart, Jalgpallihaigla liikmekaart ning õhtune Eesti-Kõrgõzstani maavõistlusmängu pilet.