„Inglismaal on tugev koondis, kellega on hea võimeid võrrelda. Kuna paljud eestlased on just Inglismaa jalgpallikultuuriga üles kasvanud, siis pakub see mäng erilisi seoseid. Kindlasti aitas Inglismaad siia tuua hea vastuvõtt, mille nad said eelmisel aastal Eestis toimunud U-19 EM-finaalturniiril,“ märkis Eesti Jalgpalli Liidu peasekretär Anne Rei.

„Selline vastane nagu Inglismaa motiveerib kindlasti tervet meeskonda. Augustikuus ootavad meid ees maavõistlused Valgevenega ning usun, et iga mees tahab väljakul tõestada, et väärib kohta meeskonnas,“ lisas U-19 koondise peatreener Karel Voolaid.

Inglismaa U-19 koondis sellel aastal EM-finaalturniirile ei pääsenud. Läinud aastal Eestis toimunud U-19 EM-finaalturniiril jõuti aga poolfinaali, mis näitab nende noortejalgpalli kõrget taset.

Inglismaa koosseisu kuuluvad talendikad noormehed sellistest suurklubidest nagu Chelsea, Tottenham, Arsenal, Manchester United ja Manchester City.

Kohtumine algab 5. septembril kell 17:45. Pilet mängule maksab kaks eurot, LHV jalgpallikaardi ja Jalgpallihaigla liikmekaardiga on sissepääs tasuta.