Kümme jalgpallifännide võistkonda (Tallinna Flora, Tallinna Levadia, Nõmme Kalju, Sillamäe Kalev, Tartu Tammeka, Viljandi Tulevik, Paide linnameeskond, FC Kuressaare, Pärnu Vaprus ja Jalgpallihaigla) selgitavad turniiril paremust nii väljakul kui ka laululahingus. Alagrupimängude ja play-off'ide vahepeal orienteeruvalt kell 20.40 astuvad show-mängus vastamisi Eesti tipptreenerid ja Soccernet.ee esindus.

Lisaks kahe peale kokku 300 koondisemängu pidanud Flora ja Tammeka treeneritele on nõusoleku osalemiseks andnud veel neli ekskoondislast: Levadia juhendaja Aleksandr Puštov, Kalju peatreener Igor Prins, Tuleviku loots Marko Lelov ning Paide mängiv treener Meelis Rooba. Samuti astuvad show-mängul üles Transi endine treener Valeri Bondarenko, Kalju brasiillasest abitreener Fredo Getulio Aurelio ja Kuressaare peatreener Sergei Zamogilnõi. Mitmed osalejad on veel lahtised, sealhulgas ootab täitmist väravavahi koht.

Eesti suurimat jalgpalliportaali esindab praegustest ja endistest portaaliga seotud tegijatest kokku pandud võistkond, mida juhendab Soccerneti jalgpalliekspert Timo Kikas.

Lisaks on turniiril kavas mitmesuguseid publikumänge, 50 esimest külastajat saavad tervituseks tasuta tervisliku joogi ning kohal on lauajalgpallilauad. Tuju hoiab üleval tuntud jalgpallikommentaator Ott Järvela.